fbpx

Äänekoskella tk-lääkäri työskentelee joustavalla työajalla

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Äänekoski
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön
Työaika:Joustavasti sovittavissa
Päivystys:Virkatyössä päivystysvelvollisuus, lisätiedot alla.
Potilastietojärjestelmä:Mediatri

Äänekosken terveyspalvelut toimivat uudessa terveyskeskusrakennuksessa, joka avattiin elokuussa 2014. Uusi terveyskeskus ja sen mahdollistamat toimintamallit tuovat Äänekoskelaisille paremmat terveyspalvelut ja tarjoavat modernin sekä miellyttävän työympäristön terveydenhoitoalan ammattilaisille. Virkamäärä 16. Terveyskeskus on Suomen nykyaikaisimpia ja siinä on jo suunnitteluvaiheessa otettu huomioon myös tilojen monikäyttöisyys ja muuntojoustavuus.

Työnkuvassa ja työajassa lääkärin toiveet otetaan mahdollisimman pitkälle huomioon. Työtahti ja työkuorma on Äänekoskella hyvin kohtuullinen ja siihen kiinnitetään erityistä huomiota. Perehdytys ja seniorituki on hyvin järjestetty ja tarjolla ovat myös monipuoliset konsultointi- ja erityistutkimusmahdollisuudet. Sisäistä koulutusta on säännöllisesti lääkärimeetingien yhteydessä ja ulkopuolisiin koulutuksiin pääsee erittäin hyvin.

Päivystys: Terveyskeskuksessa toimii arkipäivinä päiväpäivystys klo 8–16 ja iltapäivystys klo 18 saakka. Iltapäivystyksessä on kaksi lääkäriä. Viikonlopun päivystykset ja pyhät (klo 8–18) on ulkoistettu. Yöaikainen (klo 18 jälkeen) perusterveydenhuollon yhteispäivystys toimii Jyväskylässä Keski-Suomen keskussairaala Novassa. Virkatyöhön liittyy päivystysvelvollisuus, vuoroja on noin kerran viikossa. Vuorot varataan erillisen päivystyslistan mukaan ja toiveiden mukaan.

Etäisyydet: Jyväskylä 44 km, Kuopio 144 km

Kolme hyvää syytä tulla Äänekoskelle:

  • Uusi moderni terveyskeskus, jossa kaikki toiminnot on keskitetty saman katon alle
  • Monipuoliset konsultointimahdollisuudet, koulutusmyönteisyys
  • Erinomainen palkkaus!

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?