fbpx

Yleislääkäri Mäntsälään

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Keusote / Mäntsälä, Pornainen
Työnkuva:Yleislääkäri terveysasemalla
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Voi tehdä ma-to klo 15–18. Lue lisää alta.
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Keusotessa Mäntsälän ja Pornaisten terveysasemilla tehdään monipuolista yleislääkärin työtä. Sektoritöistä on mahdollisuus tehdä mm. äitiys- ja lastenneuvolaa, osastoja ja palvelukotikiertoja. Lisäksi työnkuvaa voidaan rakentaa tarvittaessa myös toimenpidepainotteiseksi.

Pääset töihin kodikkaaseen työympäristöön, jossa työskennellään moniammatillisissa tiimeissä uusissa toimitiloissa. Kollegoista pidetään hyvää huolta, ja kaikki tuntevat toinen toisensa. Tiimimallissa osaamista ja tietotaitoa voidaan kätevästi jakaa. Koulutuksiin ja kouluttautumiseen suhtaudutaan erittäin myönteisesti. Työyhteisössä vallitsee erittäin hyvä työilmapiiri. Kokeneet seniorilääkärit auttavat nuorempia kollegoitaan päivittäisessä työssä. Uusille lääkäreille nimetään oma ohjaaja, jonka kanssa on säännöllisesti tapaamisia. Erikoistujille (esim. YEK) järjestetään viikoittaiset koulutustapaamiset.

Päivystys: Mäntsälässä voi tehdä ma-to arki-iltapäivystystä klo 15–18. Virka-ajan ulkopuolella päivystysmahdollisuus myös Hyvinkään sairaalassa.

Etäisyydet: Mäntsälä-Helsinki 64 km, Mäntsälä-Lahti 47 km, Mäntsälä-Pornainen 24 km. Junalla voi kulkea Helsingistä Mäntsälään alle 40 minuutissa. Mäntsälän terveysasema sijaitsee parin kilometrin päässä juna-asemalta.

Tutustu muihinkin Keusoten toimipaikkoihin: Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi ja Järvenpää >>

Kolme hyvää syytä tulla Mäntsälään:  

  • Todella hyvä ja kehuttu työilmapiiri
  • Tiivis yhteistyö eri ammattihenkilöiden kesken
  • Tiimityöskentely antaa tukea lääkäreille ja hoitajille

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?