fbpx

Töihin Tunkkarin terveyskeskukseen

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Soite / Tunkkari
Työnkuva:Yleislääkäri avovastaanottoon
Työaika:Virka-aika. Sopimuksen mukaan.
Päivystys:Ei virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Tunkkarin terveyskeskus sijaitsee Keski-Pohjanmaan maakunnassa ja palvelee kolmen kunnan eli Kaustisen, Vetelin ja Halsuan potilaita. Kokkolasta Tunkkarin terveyskeskukseen on matkaa n. 55 km. Väestöpohja alueella on noin 9300. 

Tunkkarissa lääkäri tekee monipuolista yleislääkärin avovastaanottoa. Tehtäviin voi kuulua myös puheluita, hoitajien konsultointia, reseptien uudistamista ja paperitöitä. Lisäksi työnkuvaan voi sisällyttää neuvolaa, kouluterveydenhoitoa, kotisairaalatoimintaa sekä osastotyötä. 

Terveyskeskuksessa toimii nuorekas lääkäritiimi. Työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa ja työaika on joustava. Voit tehdä halutessasi neljässä päivässä 100% työaikaa. Terveyskeskuksessa on erittäin hyvä tuki, jonka takaa yleislääketieteen erikoislääkäri, jolla on kouluttajalääkärin oikeudet. Yhteistyö terveyskeskusten eri ammattiryhmien kanssa toimii erittäin hyvin. Terveyskeskuksessa voi erikoistua yleislääketieteeseen ja Kokkolassa Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa voi tehdä siihen kuuluvat sairaalapalvelut. Terveyskeskuksessa voi tehdä myös muiden erikoistumisohjelmien terveyskeskuspalvelut. Terveyskeskus on samaa organisaatiota Keski-Pohjanmaan keskussairaalan kanssa. Lisäksi Tunkkarin terveyskeskuksessa toimii asiantuntijahoitajina sydän-, reuma-, muisti-, diabetes- ja hengityshoitaja. Tämän lisäksi vastaanottoa päivittäin pitää päivystävä sairaanhoitaja.

Kysy lisää Soiten resurssilääkärin pestistä, palkkaus n. 9715–9915 €/kk + lomarahat virka-ajan vastaanottotyöstä!

Etäisyydet: Kokkola 55 km, Oulu 220 km, Seinäjoki 116 km  

Kolme hyvää syytä tulla Tunkkariin:  

  • Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä toimii hyvin  
  • Sujuvat erikoislääkärikonsultaatiot  
  • Virkapohja laaja väestömäärään nähden  

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?