fbpx

Terveyskeskuslääkäriksi Varkauteen

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Varkaus
Työnkuva:Monipuolinen tk-lääkärin työ
Työaika:Virka-aika. Osa-aikaisuus sovittavissa.
Päivystys:Lisätiedot alla
Potilastietojärjestelmä:Effica ja Lifecare

Varkaus on 22 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savon maakunnan eteläosassa. Keskustaan saakka ulottuva Saimaan vesistö, vehreä luonto ja monet käyntikohteet tarjoavat Varkauden seudulla runsaasti mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon.

Pohjois-Savossa Varkauden tk:ssa lääkärin työnkuva rakentuu vastaanottotyöstä ja henkilökohtaisesti sovittavista erillistehtävistä. Työpäivään sisältyy aina toimisto- ja puhelinaikaa.

Varkauden terveyskeskuksessa on 21 terveyskeskuslääkärin virkaa. Terveyskeskus toimii kiinteässä yhteistyössä samalla kampusalueella olevan erikoissairaanhoidon ja diagnostiikan kanssa. Perusterveydenhuollon vastaanotoilla pääsee tekemään monipuolista ja kokonaisvaltaista työtä, jolloin työ on monipuolista, laaja-alaisesti opettavaa ja palkitsevaa. Erityisesti ennaltaehkäisevään työhön on Varkaudessa panostettu. Työssä oppii ihmisten kohtaamista erilaisissa elämän käännekohdissa ja työ muokkautuu potilaskohtaisesti.

Erikoistumismahdollisuudet Varkaudessa on yleislääketieteen, geriatrian, psykiatrian sekä sisätautien koulutusoikeudet. Yhteinen organisaatio erikoissairaanhoidon kanssa mahdollistaa koko erikoistumiskoulutuksen suorittamisen saman työnantajan palveluksessa, jolloin esim. lomaedut säilyvät.  Sairaalajaksot on siten mahdollista rakentaa yksilöllisesti. Konsultaatiomahdollisuudet sairaalan puolelta ovat hyvät (18 eri erikoisalaa edustettuina sairaalan puolella). Varkaudessa pidetään viikoittaiset lääkärimeetingit, joissa käydään läpi koulutuksia ja ajankohtaisia asioita. Ympärivuorokautinen Varkauden 24/7 perusterveydenhuollon päivystys toimii Varkauden sairaalan kampusalueella.

Päivystys: Ei virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta, voi tehdä vuoroja Varkauden 24/7 päivystyksessä

Etäisyydet: Kuopio 77km, Mikkeli 90km

Kolme hyvää syytä työllistyä Varkauteen:

  • Täysin uudet tilat valmistuneet 2021
  • Mahdollisuus rytmittää työtä ja vapaa-aikaa joustavasti
  • Maksuton kuljetus Kuopio-Varkaus välillä

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?