fbpx

Terveyskeskuslääkäriksi Keusoteen Tuusulaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Keusote / Tuusula
Työnkuva:Terveyskeskuslääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Virka-aikainen työ. Lue lisää alta.
Potilastietojärjestelmä:Effica, LifeCare (2023 käyttöön Omni360)

Tuusulassa tehdään monipuolista tk-lääkärin työtä, joka sisältää ajanvaraus- ja kiirevastaanottoa, puhelinaikoja sekä hoitajakonsultaatioita. Oheistöinä mahdollisuus tehdä vaikkapa neuvola- ja koululääkärin työtä. Hyvinkään sairaalassa on mahdollisuus tehdä yle-päivystystä.

Tuusulan terveysasemat: Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. Kaikki kolme kuuluvat Keski-Uudenmaan hyvinvointialue Keusoteen. Hyrylän pääterveysaseman lääkäreiden virkapohja on 15, Jokelan ja Kellokosken 3 lääkäriä.

Tuusulassa tehdään monipuolista tk-lääkärin työtä pidetyssä tiimimallissa. Työ sisältää ajanvaraus- ja kiirevastaanottoa, puhelinaikoja sekä hoitajakonsultaatioita. Oheistöinä voi tehdä neuvola- ja koululääkärin työtä. Hyvinkään sairaalassa on mahdollisuus tehdä yle-päivystystä. Nuorille lääkäreille on omat tutorohjaajat. Lääkärikokoukset pidetään säännöllisesti kahden viikon välein ja tiimikokoukset lisäksi viikoittain. Yhteisiä kahvihetkiäkin on päivittäin. Kaikilla asemilla saat kerrytettyä mm. YEKin tk-palveluita.

Työ vastaanottopalveluissa
  • Kandin työviikko sisältää kiireettömien potilaiden läsnävastaanottoa, akuuttipotilaiden hoitoa, valikoidusti toimenpiteitä, tutkimustulosten käsittelyä, puheluita ja reseptien ”kirjoittamista”.
  • Ylen erityiskoulutusta (YEK) tekevä tai erikoistuja toimii edellisten lisäksi konsulttina, tekee toimenpidepäiviä ja sektorityötä (neuvolat, koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto). Konsulttityötä on enemmän, kokemuksen karttuessa.
  • Erikoislääkäri tai kokenut tk-lääkäri voi muokata työtään erikoisalan ja kokemuksen mukaan. Esim. voit tehdä työtä vain perhekeskuspalveluissa.

Etäisyydet: Helsinki-Hyrylä 28 km, Helsinki-Jokela 51 km, Helsinki-Kellokoski 47 km.

Tutustu muihinkin Keusoten toimipaikkoihin: Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi ja Järvenpää >>

Kolme hyvää syytä tulla Tuusulaan:  

  • Hyvä lääkäritilanne
  • Potilastyytyväisyys on korkealla tasolla
  • Näppärät liikenneyhteydet, esim. junayhteyksin

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?