fbpx

Terveyskeskuslääkäriksi Tuusulaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Keusote / Tuusula
Työnkuva:Terveyskeskuslääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Virka-aikainen työ. Lue lisää alta.
Potilastietojärjestelmä:Finstar

Tuusulassa tehdään monipuolista tk-lääkärin työtä, joka sisältää ajanvaraus- ja kiirevastaanottoa, puhelinaikoja sekä hoitajakonsultaatioita. Oheistöinä mahdollisuus tehdä vaikkapa neuvola- ja koululääkärin työtä. Hyvinkään sairaalassa on mahdollisuus tehdä yle-päivystystä.

Toimipisteinä Tuusulan terveysasemat: Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. Kaikki kolme kuuluvat Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymään (Keusote). 

Hyrylän pääterveysaseman lääkäreiden virkapohja on 13. Jokelan terveysasemalle on resursoitu 3,5 lääkäriä. Kellokoskella puolestaan kolme lääkäriä. Tiimi- eli terveyshyötymallissa potilaat saavat yhteyshenkilön (usein sairaanhoitaja). Hoitaja konsultoi lääkäriä ja mikäli tarvetta on jatkotutkimukselle, niin lääkäri tekee päätökset jatkohoidosta. Tiimimalli on ollut pidetty, ja tämä toimintamalli on vähentänyt mm. potilasjonoja ja lisännyt potilastyytyväisyyttä. Tiimimalli on mahdollistanut myös potilaiden hoidon etäkontaktien kautta. 

Nuorille lääkäreille on omat tutorohjaajat. Lääkärikokoukset pidetään säännöllisesti kahden viikon välein ja tiimikokoukset lisäksi viikoittain. Yhteisiä kahvihetkiäkin on päivittäin. Kaikilla asemilla saat kerrytettyä mm. YEKin tk-palveluita.

Etäisyydet: Helsinki-Hyrylä 28 km, Helsinki-Jokela 51 km, Helsinki-Kellokoski 47 km.

Tutustu muihinkin Keusoten toimipaikkoihin: Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi ja Järvenpää >>

Kolme hyvää syytä tulla Tuusulaan:  

  • Hyvä lääkäritilanne
  • Potilastyytyväisyys on korkealla tasolla
  • Näppärät liikenneyhteydet, esim. junayhteyksin

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?