fbpx

Terveyskeskuslääkäri vastaanottotyöhön Heinolaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Heinola
Työnkuva:Monipuolinen tk-lääkärin työ
Työaika:Virka-aika. Osa-aikaisuus sovittavissa.
Päivystys:Virka-aikana. Mahdollisuus iltavuoroihin.
Potilastietojärjestelmä:Effica

Heinola on n. 18 500 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeen maakunnassa, 35 km Lahdesta, ison tien varrella.

Heinolassa toimii itsenäinen terveysasema, jossa päätökset voidaan tehdä ketterästi ja työyhteisöä voidaan kehittää helposti. Samasta talosta löytyy kaikki oleellinen; labra, röntgen, akuutti- ja kuntoutusvuodeosastot, monta erikoiskoulutettua hoitajaa ja perustason erikoissairaanhoitoakin useilta erikoisaloilta. Heinolalaisten arvostamassa terveyskeskuksessa potilaiden hyvää hoitoa pidetään kunnia-asiana.

Heinolan terveyskeskuksessa pääset tekemään monipuolista yleislääkärin työtä ja oppimaan paljon. Kouluttautumiseen kannustetaan ja kokeneet kollegat tukevat sinua ammatillisessa kasvussa. Nuoret lääkärit saavat hyvän ohjauksen ja vastaanottoajat räätälöidään kokemustasosi mukaan. Konsultaatio mahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä talosta löytyy mm. neljä geriatria, iso joukko kokeneita yleislääkäreitä ja yleislääketieteen erikoislääkäreitä sekä perustason erikoispoliklinikan palveluita.

Heinolan terveyskeskuksessa ei ole väestövastuuta, vaan potilaita hoidetaan joustavasti tiiminä. Pitkäaikaissairaat potilaat on listattu omille lääkäreille, jotta pääsy samalle lääkärille olisi helpompaa niillä, jotka siitä hyötyvät. Potilailla on akuutteja ongelmia, pitkäaikaissairauksia yms. tavanomaisia terveyskeskuksessa hoidettavia sairauksia. Koska vastaanotolla käy myös akuuttipotilaita, työ on opettavaista ja oikeasti monipuolista.

Heinolassa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työpaikan asioihin ja työnkuvaasi. Voit tehdä lyhennettyä työviikkoa tai osa-aikaista työaikaa. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja pystyt saamaan lisätuloja päivystämällä Lahden Akuutti24:ssa tai tekemällä Heinolassa ilta- ja viikonloppu vastaanottoa.

Päivystys: Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ulkoistettu ja siihen ei talon lääkäreillä ole velvoitetta. Vuoroja voi halutessaan tehdä.

Etäisyydet: Lahti 35 km, Helsinki 138 km.

Kolme hyvää syytä tulla Heinolaan:

  • Luonnonläheinen kaupunki, jossa hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet
  • Hyvä palkkaus ja monipuolinen työnkuva
  • Kaikki palvelut löytyvät Heinolasta saman katon alta

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?