fbpx

Terveyskeskuslääkäri Juvalle

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Essote / Juva
Työnkuva:Yleislääkäri vo ja päiväpäivystys
Työaika:Virka-aika. Osa-aikaisuus sovittavissa.
Päivystys:Mm. kiirevastaanottoa, lue lisää alta.
Potilastietojärjestelmä:Effica

Haemme terveyskeskuslääkäriä Juvalle. Tarjolla monipuolista ja opettavaista yleislääkärin työtä, sisältäen vastaanottotyötä ja päiväpäivystystä. Juvan hyvinvointikeskus on osa Essotea, joka tuottaa jäsenkunnilleen sosiaali- ja terveyspalvelut Etelä-Savon alueella. Avovastaanotto toimii remontoiduissa tiloissa. Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on hyvää ja työmäärä on kohtuullinen. Hoitohenkilökunta on ammattitaitoista ja useimmat pitkään paikkakunnalla työtä tehneitä. Ilmapiiri hyvinvointikeskuksessa on hyvä ja hoidon tavoitteena on potilaslähtöisyys. Juvalla on ollut pitkään hyvä lääkäritilanne verrattuna useimpiin naapurikuntiin ja toimintaa on pystytty kehittämään jatkuvasti. Juvan terveyskeskus on käytännössä edelläkävijä alueella ja hyvä maine on kiirinyt myös maakuntarajojen ulkopuolelle.

Päivystys: Kiirevastaanotto ma-to klo 18 asti, pe 8-16 ja la klo 8-14. Lisäksi mahdollisuus päivystää Mikkelin keskussairaalassa hyvällä korvauksella!

Etäisyydet: Mikkeli 42 km, Pieksämäki 64 km, Savonlinna 60 km ja Varkaus 52 km

Kolme hyvää syytä tulla Juvalle:

  • Toimitaan pidetyllä lääkäri-hoitaja-työmallilla. 
  • Työnkuvaan voi vaikuttaa omien kiinnostuksien myötä. Pääset myös kehittämään omalta osaltasi toimintaa yhteisten ”rohtopajojen” myötä. 
  • Juvan terveyskeskuksella on hyvä maine myös kuntarajojen ulkopuolella! 

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?