fbpx

Tervetuloa Varkauden päivystysporukkaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Varkaus / Päivystys
Työnkuva:PTH päivystys
Työaika:16–24 h vuorot / sovittavissa erikseen
Päivystys:
Potilastietojärjestelmä:Effica ja Lifecare

Varkaus on 22 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savon maakunnan eteläosassa. Keskustaan saakka ulottuva Saimaan vesistö, vehreä luonto ja monet käyntikohteet tarjoavat Varkauden seudulla runsaasti mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon.

Ympärivuorokautinen perusterveydenhuollon päivystys toimii Varkauden sairaalan kampusalueella. Päivystysringissä on viisi lääkäriä, työskennellen ainoastaan päivystyksessä ilman muuta virkavelvoitetta. Päivystysvuorot ovat lääkäreiden toivomuksen mukaan 16–24 h pituisia ja vuoroja voidaan suunnitella muutenkin joustavasti. Kullakin lääkärillä on kerran kuussa tasoitusviikko, jolloin päivystysvuoroja ei ole.

Päivystysvuorossa työskentelee kerrallaan yksi lääkäri, viikonloppuisin työparina on toinen lääkäri klo 9­–16 ja sisätautien takapäivystäjä. Viikonlopun päivystysvuoroista vastaa päivystysrinki, johon kuuluu neljä päivystäjää. Sisätauti-kirurginen, kuntoutus- ja psykiatrian osastot tukevat päivystyksen toimintaa. Laboratorio ja röntgen ovat käytettävissä vuorokauden ympäri. Päivystävillä lääkäreillä on erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet pth:n ja oman laajan (18 eri erikoisalaa) erikoissairaanhoidon ansiosta.

Etäisyydet: Kuopio 77 km, Mikkeli 90 km

Kolme hyvää syytä päivystää Varkaudessa:

  • Laaja-alaista päivystystyötä kokeneiden kollegoiden tukemana
  • Mahdollisuus rytmittää työtä ja vapaa-aikaa joustavasti
  • Kuukauden työtunnit kolmessa viikossa ja kerran kuussa tasoitusviikko, jolloin ei ole päivystysvuoroja

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?