fbpx

Lääkäriksi Siun sotelle Pohjois-Karjalaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Siun sote / terveyskeskukset
Työnkuva:Terveyskeskuslääkäri
Työaika:Virka-aika, osa-aikaisuus sovittavissa, etätyömahdollisuus
Päivystys:Virka-aikana, lisätiedot alla.
Potilastietojärjestelmä:Mediatri

Tätä sivua päivitetään parhaillaan. Jos haluat lisätietoja heti, jätä alta yhteydenottopyyntö.

Kolme hyvää syytä työllistyä Siun soten omaksi lääkäriksi:

  • Koulutusmyönteisyys
  • Asunto järjestyy
  • Joustavat työaikamallit

Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue: Joensuu, Outokumpu, Kontiolahti, Ilomantsi, Kitee, Lieksa, Nurmes, Liperi, Juuka, Valtimo ja Heinävesi.

Monipuolinen terveyskeskustyö sektoritoiveineen onnistuu. Siun Sote on erittäin koulutusmyönteinen ja lääkärit saavatkin käyttää päivän kahden viikon välein omaan kouluttautumiseen.

Päivystys: Yhteispäivystyksen virka-aikaisen päivystyksen työvuorot ovat osa Siilaisen, Niinivaaran, Rantakylän sekä Pyhäselän terveysasemien virkatehtäviä. Terveyskeskuksissa työskentelevät lääkärit päivystävät virka-ajan ulkopuolella voimassa olevan paikallissopimuksen mukaisesti. Virka-ajan ulkopuolisen päivystyksen korvaukset ovat hyviä ja vuorot ovat varattavissa useammaksi kuukaudeksi etukäteen.

Lue tästä terkkojen esittelyt

Niinivaaran terveysasema

Erinomaisella työilmapiirillä varustettu terveysasema, jossa toimitaan oikeasti toimivana moniammatillisena tiiminä. Lääkäreiden ja hoitajien suusta kuultuna, että ”eivät ole kohdanneet yhtä hienoa työyhteisöä missään”. Niinivaaralla viihtymiseen ja jaksamiseen pyritään vaikuttamaan mahdollisimman paljon. Nuorille lääkäreille alkuun tunnin vastaanottoajat! Senioreina kolme Yle EL lääkäriä.

Rantakylän terveysasema

Tunnetaan erityisen hyvästä seniorituesta ja paikka onkin palkittu Medisiinariliiton tunnustuksilla kandiystävällinen terveysasema 2022 ja 2023. Täällä työnkuva voidaan räätälöidä sinun halukkuutesi mukaan. Koulutusmyönteisyys ja koulutusta järjestetään yksilöille sekä ryhmille. Koulutusvapaita jaetaan ja pidetään huoli, että koulutuksissa tulee käytyä. Opittua asiaa jaetaan myös systemaattisesti. Panostetaan hoidon jatkuvuuteen. Millaista työtä haluaisit tehdä?
Siilaisen terveysasema:
Joensuussa on mahdollista työllistyä myös Siilaisen terveysasemalle. Työnkuva räätälöidään toiveidesi mukaan. Yleisesti toiveet huomioidaan ja koulutuksiin pääsee normaalisti. YEKiin nimetään sinulle ohjaaja ja ohjaustunnit suunnitellaan etukäteen toiveittasi kuunnellen.

Lieksa

Uusi terveysasema valmistumassa ja otetaan käyttöön 2025 vuoden alusta. Tunnetaan halukkuudesta pitää hyvää huolta nuorista lääkäreistä. Työkuormitusta seurataan aktiivisesti ja toiveet huomioidaan. Talossa hyvä senioritilanne, jolloin myös seniorituki toteutuu. Mahdollisuus suorittaa siis YEK- ja erikoistumiskoulutusta. Oma osasto, jolloin mahdollisuus kerryttää myös yleistä sairaalapalvelua esim. YEKiin 3 kk.

Kitee

Toimitaan moniammatillisena tiiminä ja toiveet pyritään huomioimaan. Kiteellä on 2014 uusittu tilat, joten puitteet ovat kohdallaan. Kiteellä laboratorio- ja röntgenpalvelut, neuvola, fysioterapia palvelut sekä hammashoito löytyvät saman katon alta. Löytyy myös ultraäänilaite vapaaseen käyttöön. Terveysasemalla on lääkäreiden ja hoitajien lisäksi fysioterapia ja kotikuntoutus, mielenterveys- ja päihdetyö, neuvolapalvelut sisältäen koulu-, äitiys-, ja lastenneuvolat, perhesuunnitteluneuvolan ja opiskelijaterveydenhuollon. Lisäksi löytyy muistihoitajan vastaanotto, diabetesosaamiskeskus. Terveysasemalta löytyvät laboratorio- ja röntgenpalvelut. Kiteellä on käytössä mukailtu tiimimalli ja tämä mahdollistaa perinteisen tavan tehden vastaanottoa omassa työhuoneessa tai halutessasi vaihtaen työpistettä kannettavan kanssa.

Nurmes

Täällä on sopiva sekoitus nuoria ja senioreita. Työyhteisö on pidetty, josta kertoo talon pitkäaikaiset lääkärit. Nuoret lääkärit huomioidaan muun muassa kevyemmillä työlistoilla senioreihin verrattuna. Löytyy ylen kouluttajalääkäri, joten onnistuu yleislääketieteen erikoistumisen 6kk koejakso. Tk-palveluiden tekijöille on järjestetty viikoittaista ryhmäohjausta sekä henkilökohtaista säännöllistä ohjausta.
Täysi työviikko mahdollista tehdä neljässä päivässä, esim. 3+1 –mallilla, joista kolme pitkää päivää (8–18) paikan päällä ja yksi 8–16 päivä etänä

Liperi

Korostunut ”Me-henki” ja työyhteisö on palkittu systemaattisesta kehittämistyöstä. Työkuormitusta seurataan ja käytössä on jatkuva perehdytysmalli, jolla otetaan arki haltuun ensimmäisistä päivistä lähtien. Työnkuva sovitaan yhteisesti toiveet ja osaaminen huomioiden. YEK vaiheen ohjaaja läsnä asemalla. Etä- ja läsnä tehtävän työn osuus joustavasti sovittavissa.
Täysi työviikko mahdollista tehdä neljässä päivässä, esim. 3+1 –mallilla.

Outokumpu

Vastaanotolle tullaan asiallisen hoidonarvioinnin mukaan, joka pitää vastaanoton mielekkäänä ja vältytään turhilta käynneiltä. Täysi uusi 2024 syksyllä valmistuva laajan palvelun terveysasema, josta löytyy osasto, labra ja kuvantaminen. Apunasi toimii tiivistyöyhteisö ja seniorituen suhteen 4 yleislääketieteen erikoislääkäriä, jotka auttavat mielellään ja apua saa aina! YEKiä suorittavalle nimetään oma henkilökohtainen ohjaaja, jonka kanssa järjestetään yhteistä aikaa viikoittain. Ohjaustunnit suunnitellaan etukäteen myös toiveittasi kuunnellen. Koulutukset suunnitellaan yhdessä kanssasi, koulutuspäiviä on mahdollisuus järjestää ulkopuolisten koulutusten lisäksi myös keskussairaalaan esimerkiksi erikoissairaanhoidon poliklinikoille. Missä taidoissa sinä haluat kukoistaa?

Kontiolahti

Uusi moderni terveyskeskus, jossa toimitaan tiimimallilla. Toinen tiimi hoitaa pitkäaikaissairaat ja toinen tiimi hoitaa loput. Aina löytyy kaveri, jolta pyytää apua. Kohtuullinen työkuormitus, erityisesti modernin toimintamallin ja loistavan tiimityöskentelyn ansiosta. Löytyy yksi yleislääketieteen kouluttajalääkäri ja voit suorittaa yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen 6 kk:n koejakson. YEKiä tekevälle nimetään oman henkilökohtainen mentor, jonka kanssa järjestetään yhteistä aikaa joka toinen viikko. Joka toinen viikko on YEK ja erikoistuvien ns. iso tutor, jossa keskitytään johonkin etukäteen sovittuun aiheeseen. Alustajina kouluttajat tai koulutettavat. Lisäksi on kaikkien kollegoiden vapaa konsultaatiomahdollisuus. Ulkopuolisiin koulutuksiin pääsee hyvin ja niihin kannustetaan.

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?