fbpx

Seinäjoen akuuttiin erikoistumaan tai päätoimiseksi päivystäjäksi!

Kenelle: KandilleLisensiaatille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Seinäjoki / Akuutti
Työnkuva:Päivystysyksikön lääkäri
Työaika:38,25 h / vk
Päivystys:Päätoimista 24/7-päivystysyksikössä
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Akuuttilääketieteeseen erikoistuvalle tai päätoimiseksi päivystäjäksi.

Akuuttilääketieteeseen erikoistuvana työnkuva on toimia laajan päivystyksen sairaalassa hoitaen sekä operatiivisia että konservatiivisia potilaita. Viikoittainen työaika on 38,25 h (VES-mukainen).  

Päätoimisena päivystäjänä työskentelet Seinäjoen päivystysyksikössä, joka toimii 24/7. Seinäjoen keskussairaalassa on pelkästään akuuttilääketieteen päivystyspotilaita. Jakoa terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon välillä ei ole, joten akuuttipäivystäjä katsoo kaikkia päivystyspotilaita. Vasta käynnin ja tutkimusten jälkeen katsotaan, oliko kyseessä akuuttilääketiede-yle vai akuuttilääketiede-esh potilas. Potilaita hoidetaan ja tutkitaan niillä erikoissairaanhoidon menetelmillä, jotka potilasta hoitavan lääkärin arvion mukaan on tarpeen. Tutkimusten aikana tai jälkeen konsultoidaan tarvittavia erikoisaloja.  

Majoittuminen mahdollista sairaalan päivystyskämpässä. Kysy tarkemmin majoitusmahdollisuuksista.

Etäisyydet: junalla Tampereelta 1 h, Oulusta 3 h ja Helsingistä 2,5 h 

Kolme hyvää syytä työllistyä Seinäjoen akuuttiin:  

  • Seniorituki erinomaisella tasolla! 
  • Palkkaus jopa 10 000 €–15 000 €/kk 
  • Tk-palveluita saa 3 kk ja sairaalapalveluita vähintään 6 kk 

Seinäjoella työskentelevä lääkäri kertoo työpaikastaan: 

”Seniorituki meillä on palautteidenkin perusteella erinomaisella tasolla. Aivan minimissään päivystyksessä on fyysisesti paikalla kolme lisensiaattia (konservatiivinen etupäivystäjä, operatiivinen etupäivystäjä ja vuorovastaava akuuttilääkäri) ja miehitys on tällä tasolla lähinnä arki öisin. Päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin miehitys on selkeästi parempi ja esim. tyypillisenä viikonloppuiltana meillä on PPKL:lla fyysisesti töissä 7–8 lääkäriä. Talosta löytyy toki kaksi anestesialääkäriä, gynekologi, lastenlääkäri, radiologi ja kirurgian salipäivystäjä 24/7. Takapäivystys on lisäksi erikseen pehmeän ja kovan kirurgian puolella, sisätaudeilla ja neurologialla. Erikseen puhelinpäivystyksenä on myös oma toimenpidekardiologian päivystys.”

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?