fbpx

Riihimäellä työt voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Riihimäki
Työnkuva:TK-lääkäri vastaanottotyöhön tai osastolle
Työaika:Virka-aika. Mahdollisuus joustoon.
Päivystys:Ei päivystysvelvoitetta.
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Riihimäen sairaalan yhteydessä sijaitsevassa osaamiskeskuksessa toimivat mm. tk-lääkäreiden vastaanotot, päivystys ja osastot. Nykyaikaisesta osaamiskeskuksesta löytyvät lisäksi geriatrinen poliklinikka, mielenterveys- ja päihdeyksikkö, tukipalvelut eli laboratorio ja kuvantaminen sekä esh-toimintaa.

Riihimäellä pääsee tekemään monipuolista yleislääkärin työtä ja tutkimusmahdollisuudet ovat hyvät. Työnkuvassa toiveet otetaan huomioon ja työtä on mahdollista räätälöidä oman kiinnostuksen mukaan. Lääkäri voi tehdä tehdä esim. äitiys- ja lastenneuvolaa, perhesuunnitteluneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa, kotisairaalaa ja asumispalveluita. Työskentely voi tapahtua joko terveyskeskusvastaanotolla, päivystyksessä tai osastoilla omien kiinnostusten ja koulutustarpeiden mukaan. Työaikaan löytyy myös joustoa ja monenlaisia työaikaratkaisuja ja osa-aikaisuuksia voidaan järjestää.

Koulutusmyönteisyydestä tunnettu Riihimäki on suosittu paikka erikoistuvien ja YEK-vaiheen lääkäreiden keskuudessa. Perehdytys ja ohjaus on hyvin järjestetty ja talon senioreita voi konsultoida hyvin matalalla kynnyksellä. Talosta löytyy hyvä sekoitus kokeneita ja nuorempia lääkäreitä, jonka ansiosta työilmapiiri on hyvä ja porukkaan pääsee helposti mukaan. Erikostumiskoulutusta on tarjolla geriatriaan ja yleislääketieteeseen.

Päivystys: Oma päivystys päivittäin klo 8–22. Ei päivystysvelvoitetta.   

Etäisyydet: Helsinkiin n. 70 km, Hämeenlinnaan 35 km, Tampere 110 km.

Kolme hyvää syytä saapua Riihimäelle:

  • Koulutusmyönteinen terveyskeskus, jossa nuorten lääkäreiden ohjaukseen on aidosti panostettu
  • Joustava työnantaja huomio toiveesi työnkuvassa ja työajoissa
  • Erinomainen palkkaus ja päivystämällä mahdollisuus lisäansioihin

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?