fbpx

Riihimäellä työt voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Riihimäki
Työnkuva:TK-lääkäri vastaanottotyöhön tai osastolle
Työaika:Virka-aika. Mahdollisuus joustoon.
Päivystys:Ei päivystysvelvoitetta.
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Riihimäen sairaalan yhteydessä sijaitsevassa osaamiskeskuksessa toimivat mm. tk-lääkäreiden vastaanotot, päivystys ja osastot. Nykyaikaisesta osaamiskeskuksesta löytyvät lisäksi geriatrinen poliklinikka, mielenterveys- ja päihdeyksikkö, tukipalvelut eli laboratorio ja kuvantaminen sekä esh-toimintaa. Hausjärvellä ja Lopella toimivat sivuasemat. Aiemmin asemat ovat toimineet hoitajavetoisesti, mutta jatkossa molemmilla asemilla työskentelee kaksi lääkäriä.

Riihimäellä pääsee tekemään monipuolista yleislääkärin työtä ja tutkimusmahdollisuudet ovat hyvät. Työnkuvassa toiveet otetaan huomioon ja työtä on mahdollista räätälöidä oman kiinnostuksen mukaan. Lääkäri voi tehdä tehdä esim. äitiys- ja lastenneuvolaa, perhesuunnitteluneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa, kotisairaalaa ja asumispalveluita. Työskentely voi tapahtua joko terveyskeskusvastaanotolla, päivystyksessä tai sairaalan vuodeosastoilla omien kiinnostusten ja koulutustarpeiden mukaan. Osa-aikaisuudet ovat mahdollisia, samoin työskentely eri yksiköiden välillä.

Koulutusmyönteisyydestä tunnettu Riihimäki on suosittu paikka erikoistuvien ja YEK-vaiheen lääkäreiden keskuudessa. Perehdytys ja ohjaus on hyvin järjestetty ja talon senioreita voi konsultoida hyvin matalalla kynnyksellä. Talosta löytyy hyvä sekoitus kokeneita ja nuorempia lääkäreitä, jonka ansiosta työilmapiiri on hyvä ja porukkaan pääsee helposti mukaan. Erikostumiskoulutusta on tarjolla geriatriaan ja yleislääketieteeseen.

Päivystys: Oma päivystys päivittäin klo 8–22. Ei päivystysvelvoitetta.   

Etäisyydet: Helsinki 70 km, Hämeenlinna 35 km, Tampere 110 km

Kolme hyvää syytä saapua Riihimäelle:

  • Koulutusmyönteinen terveyskeskus, jossa nuorten lääkäreiden ohjaukseen on aidosti panostettu
  • Joustava työnantaja huomio toiveesi työnkuvassa ja työajoissa
  • Erinomainen palkkaus ja päivystämällä mahdollisuus lisäansioihin

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?