fbpx

Osastonlääkäriksi Jyväskylään

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Jyväskylä / kaupunginsairaala
Työnkuva:Osastonlääkäri, YEK-vaiheen lääkäri, erikoistuva, erikoislääkäri
Työaika:Virka-aika, osa-aikaisuus onnistuu
Päivystys:Lisätietoa alla
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Jyväskylän Kaupunginsairaala toimii Kyllössä (viisi osastoa / 158 sairaansijaa) ja uudessa Sairaala Novassa (kaksi osastoa / 90 sairaansijaa). Kaupunginsairaaloiden osastoilla hoidetaan lyhytaikaista hoitoa vaativia potilaita. Pitkäaikaispotilaita ei osastoilla ole. Osastojen toiminnan painotuksissa on eroja hoidettavien potilaiden sairauksien mukaan, mutta kaikilla osastoilla pystytään hoitamaan korkeatasoisesti perustason (pth)sairaalahoitoa tarvitsevat potilaat sairaudesta riippumatta. Hoito on potilaslähtöistä, joten potilas osallistuu omaa hoitoaan koskevaan päätöksentekoon ja arviointiin.

Päivystys: Kaupunginsairaalassa työskentelevillä virkalääkäreillä sekä LL-sijaisilla on velvoite osastojen viikonloppupäivystyksiin. Velvoite koskee myös arkipyhiä, mutta ei arki-iltoja. Lääketieteen kandidaateilla on Kyllössä päivystysmahdollisuus, kunhan on ensin hankkinut kokemusta talon osastolla työskentelystä. Päivystyskuormitus on vähäinen, vain noin kaksi vuoroa kuukaudessa. 

Etäisyydet: Tampere 148 km, Mikkeli 116 km, Kuopio 147 km 

Lue myös Jyväskylän terveysasemista >>

Kolme hyvää syytä työllistyä Jyväskylän kaupunginsairaalaan 

  • Mukavaa tiimityötä ilman oven takan odottavia potilasjonoja! 
  • Modernit akuuttiin hoitoon keskittyneet sairaalat. 
  • Vakilääkäreissä mm. yle, sis, ger, inf ja nef erikoislääkäreitä. Kouluttajalääkäreitä ja kokeneita kollegoita. Saat apua ja tukea haastaviin päätöksiin.

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?