fbpx

Lääkäriksi tk-osastoille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle Keusoteen

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Keusote / tk-sairaalat
Työnkuva:Osastolääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Virka-aika. Mahdollisuus päivystää Hyvinkään sairaalassa.
Potilastietojärjestelmä:Omni360

Tule lääkäriksi Keusoteen, Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Keusotessa viihtyvät kokeneet lääkärit sekä uransa aloittajat! Keusoteen kuuluvat: Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen ja Nurmijärvi. Alueella on yhteensä 10 terveysasemaa sekä viisi tk-sairaalaa.

Työ kotisairaalassa

Keusotessa kotisairaalahoito on aina ensisijainen hoitopaikka, kun potilaalla on sairaalatasoisen hoidon tarve. Alueellinen kotisairaala toimii 24/7 koko alueella ja lääkärit työskentelevät virka-aikana. Toimipisteet sijaitsevat akuuttiosastojen yhteydessä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä ja Nurmijärvellä, vastaten perusterveydenhuollon osastohoidosta.

Kotisairaalatyössä hoidetaan infektiopotilaita ja oireenmukaisessa hoidossa olevia potilaita. Työ sopii lääkärille, jolla on jo työkokemusta. Keusotessa voi suorittaa erikoistumispalvelua, palliatiivisen lääketieteen erityisyksikkökoulutusta tai syventää osaamistaan palliatiivisesta hoidosta. Seniori on paikalla tai puhelimen päässä päivittäin ja kiertää vähintään kerran viikossa, joten tukea on hyvin saatavilla.

Työ akuuttiosastoilla

Akuuttiosastot toimivat neljässä toimipisteessä (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä ja Nurmijärvi) ja vastaavat pth:n osastohoidosta. Seniori on paikalla/puhelimen päässä joka päivä ja kiertää vähintään kerran viikossa.

  • Akuuttiosastotyö sopii lääkärille ja kandille 4. vuoden opintojen jälkeen. Voit työskennellä määräaikaisessa työsuhteessa tai sijaisuuksissa.
  • Voit suorittaa myös yleislääketieteen tai geriatrian erikoistumispalvelua, palliatiivisen- ja päihdelääketieteen erityisyksikkökoulutusta tai YEK-jaksoa hyvässä ohjauksessa
  • H-sairaala toimii HUS Hyvinkään sairaalan yhteydessä. Sairaalassa on kolme akuuttiosastoa ja 114 paikkaa. Akuuttisairauksien lisäksi osastoilla hoidetaan palliatiivista hoitoa, psykogeriatrista hoitoa sekä päihde- ja vierotushoitoa tarvitsevia potilaita niiden hoitoon keskittyvissä tiimeissä.
  • JUST Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskuksen akuuttiosastolla on 54 paikkaa.
  • Mäntsälän 36 paikkainen akuuttiosasto sijaitsee Mäntsälän terveysasemalla
  • Nurmijärvellä on 38-paikkainen akuuttiosasto uusissa keväällä 2022 valmistuneissa tiloissa, Kirkonkylän terveysaseman tiloissa

Päivystys: Virka-ajan ulkopuolella mahdollista Hyvinkään tk-sairaalassa

Etäisyydet: Helsinki 50-60 km, Hämeenlinna 50 km. Junalla kulkee Helsingistä n. 40 minuutissa. Terveyskeskukset sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta. Mäntsälässä loppumatkalle saa työnantajan kustantaman taksin.

Kolme hyvää syytä työskennellä Keusoten omana lääkärinä:  

  • Ollut valmis sote-alue jo pitkään. Lääkäri pääsee vaikuttamaan toimintaympäristöön!
  • Joustava työnkuva ja päivän aikataulu
  • Kattava perehdytys ja säännölliset kokoukset

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?