fbpx

Nettisivuinfo Keusote Hyvinkää

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Keusote / Hyvinkää
Työnkuva:Terveyskeskuslääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Virka-aika. Mahdollisuus päivystää Hyvinkään sairaalassa.
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Tule tk-lääkäriksi Hyvinkäälle, yhteen Keusoten eli Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän jäsenkunnista. Tarjolla monipuolista tk-työtä, kuten avovastaanottoa, puhelinaikoja, reseptien uusimista ja paperitöitä. Lisäksi oheistöinä esim. neuvolat, kouluterveydenhuolto ja vanhusten asumispalvelut. Työnkuvaan kuuluu myös tiimikokouksia sekä toimipaikkakoulutuksia.

Hyvinkään terveyskeskuksessa on 22,5 lääkärin virkaa. Lääkärit tekevät pääosin itse työjärjestyksensä ja yksilölliset toiveet sekä työjärjestelyt pystytään toteuttamaan hyvin (esim. osa-aikainen työ). Ei virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta. Mahdollisuus päivystää Hyvinkään sairaalassa.

Työsuhteen alussa lääkärin työjärjestys tehdään siten, että varmasti pärjää ja ehtii oppia talon tavat sekä potilastietojärjestelmän. Vastaanottoajat voivat alussa olla nuorelle lääkärille jopa 60 min.

Koulutusmahdollisuuksista ja ohjauksesta pidetään Hyvinkäällä hyvää huolta. Koulutusylilääkäri organisoi koulutuksia ja ulkopuolisiin koulutuksiin pääsee n. 10 päivänä vuodessa. Myös Hyvinkään sairaalassa on koulutuksia, joihin voi hakeutua. Lääketiedepäiville voi mennä kahtena päivänä vuositasolla. Konsultaatiomahdollisuudet Hyvinkään sairaalaan suuntaan sujuvat jouhevasti. Kokeneet lääkärikollegat vastailevat mielellään nuorempien lääkäreiden kysymyksiin. Uusille lääkäreille nimetään oma ohjaaja, jonka kanssa on säännöllisesti tapaamisia. Erikoistujille (esim. YEK) järjestetään viikoittaiset koulutustapaamiset.

Etäisyydet: Helsinki 57 km, Lahti 72 km, Hämeenlinna 50 km. Junalla voi kulkea Helsingistä n. 40 minuutissa. Terveyskeskus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Tutustu muihinkin Keusoten toimipaikkoihin: Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi ja Järvenpää >>

Kolme hyvää syytä työskennellä Hyvinkäällä:  

  • Vetovoimainen ja suosittu terveyskeskus
  • Tiivis yhteistyö Hyvinkään sairaalan kanssa
  • Ruuhkaton kaupunki, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?