fbpx

Monipuolista tk-lääkärin työtä Nurmijärven terveysasemilla

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Keusote / Nurmijärvi
Työnkuva:Terveyskeskuslääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Kirkonkylän akuutti klo 8–18
Potilastietojärjestelmä:Effica ja Lifecare

Tervetuloa lääkäriksi Etelä-Suomeen Keusoteen!
Nurmijärvi on maantieteelliseltä sijainniltaan erittäin keskeisellä paikalla, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kirkonkylän terveysasema on pääterveysasema, jossa sijaitsevat röntgen, labrat (HusLab), vuodeosastot ja Kirkonkylän akuutti. Kirkonkylällä on kahdeksan lääkäriä vastaanotoilla, Klaukkalassa 11 ja Rajamäellä neljä lääkäriä. Klaukkalassa on myös labrat. Rajamäellä näytteenotto puolestaan kerran viikossa.

Vastaanotoilla toimintaa perustuu tykättyyn tiimityöskentelymalliin. Tiimiin kuuluu lääkäreitä, sairaanhoitajia ja terveydenhoitaja. Hoitajat ovat hyvin kokeneita, ja työkaverina on myös esim. diabeteshoitaja. Erikoistumisen osalta mm. YEKin tk-palvelut onnistuvat jokaisella terveysasemalla.

Työnkuva on hyvin monipuolinen, pitäen sisällään mm. ajanvaraus- ja kiirevastaanottoa, sektoritöitä (kuten koulut ja neuvolat), koulutuksia ja meetingejä.

Etäisyydet: Nurmijärven Kirkonkylä–Helsinki 38 km, Klaukkalan terveysasema–Helsinki 28 km, Rajamäen terveysasema–Helsinki 46 km. Kirkonkylän, Rajamäen ja Klaukkalan terveysasemat sijaitsevat max. 20 minuutin ajomatkan päässä toisistaan.

Tutustu muihinkin Keusoten toimipaikkoihin: Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi ja Järvenpää >>

Kolme hyvää syytä:  

  • Huippusijainti lähellä Helsinkiä
  • Hyvä lääkäritilanne
  • Koulutusmyönteinen työpaikka

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?