fbpx

Lääkäriksi Ylivieskaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Ylivieska
Työnkuva:Terveyskeskuslääkäri
Työaika:Joustavasti sovittavissa
Päivystys:Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä.
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Kolme hyvää syytä työllistyä Ylivieskan omaksi lääkäriksi:

  • Monipuolinen työnkuva, johon voit itse vaikuttaa
  • Mukava ja avoin työyhteisö, jossa matalan kynnyksen seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet
  • Erinomaiset, ajantasaiset työvälineet käytössäsi

Työnkuva Ylivieskassa on pääasiassa ajanvarausvastaanottoa sekä kiirevastaanottoa. Työhön voi sisällyttää oman kiinnostuksen mukaan sektorityötä, mm. neuvolaa ja kouluterveydenhuoltoa. Ylivieskassa on monipuoliset ja ajantasaiset tutkimus- ja toimenpidevälineet, joten potilaat pystytään hoitamaan pitkälle oman talon sisällä. Mottona onkin, että tehdään mahdollisimman paljon itse ja potilaat pyritään hoitamaan alusta loppuun saakka.

Talossa on useita erikoislääkäreitä ja kokeneet hoitajat. Ylivieskan terveyskeskuksessa on hyvin tavanomaista, että kokeneet, pitkään talossa olleet lääkärit konsultoivat toisiaan lähes päivittäin. Tämä onkin yksi talon parhaista puolista. Konsultointi on hyvin luontevaa ja helppoa ja kaikki lääkärit ovat halukkaita opastamaan, joten uuden tai nuorenkin lääkärin on helppo tulla mukaan. Matalan kynnyksen konsultaatiosta onkin saatu erittäin hyvää palautetta etenkin nuorilta lääkäreiltä.

Ylivieska on helposti saavutettavissa eri puolilta Suomea. Kaupunki sijaitsee vilkkaiden teiden sekä rautatien varrella. Oulusta hyvät junayhteydet ja perille pääsee junalla tunnissa. Tarvittaessa terveysasemalla on tilapäinen maksuton majoitusmahdollisuus.

Alueella on suoralla työsuhteella työmahdollisuuksia Ylivieskan lisäksi myös Nivalassa, Sievissä ja Alavieskassa. Alueen terveysasemat tekevät tiivistä yhteistyötä. Periaatteet asemilla ovat samat koko alueella; kohtuullinen työmäärä, pitkät vastaanottoajat ja potilas hoidetaan mahdollisimman pitkälle itse.

Päivystys: Ylivieskassa päivystysvelvollisuus virka-aikaan. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ulkoistettu hyvinvointialueen myötä Oulaskankaan sairaalaan.

Etäisyydet: Ylivieska–Oulu 140 km, Sievi–Oulu 150 km, Nivala–Ylivieska 25 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?