fbpx

Lääkäriksi Saarijärven alueelle

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Saarijärvi, Karstula, Kannonkoski, Kivijärvi ja Kyyjärvi
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön
Työaika:Joustavasti sovittavissa
Päivystys:Virkatyössä päivystysvelvollisuus, lisätiedot alla
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Kolme hyvää syytä työllistyä Saarijärven alueen omaksi lääkäriksi:

  • Huipputason palkkaus!
  • Seniorituki viimeisen päälle kunnossa
  • Monipuoliset konsultointimahdollisuudet: Erikoislääkäreistä lähipalveluna lastenlääkäri, kardiologi, ortopedi, psykiatri ja radiologi.

Keski-Suomen hva:n Saarijärven alueen toimipaikat ja virkapohjat: Saarijärvi 8, Karstula 4, Kannonkoski, Kivijärvi ja Kyyjärvi 1.

Työ on aitoa maalaislääkärin työtä, jossa toimitaan aluevastuulla hoitaja-lääkäri-työparimallilla. Potilas pyritään järjestämään aina samalla lääkärille, jolloin hoitosuhteista tulee syvempiä ja samalla lääkärin on helpompi hoitaa jo ennestään tuttua potilasta. Hoitajat ovat erittäin kokeneita ja tuntevat potilaat ennestään, jolloin lääkärin on helppo toimia omassa roolissaan.

Työnkuvaa pääsee räätälöimään itsensä näköiseksi ja Saarijärven alueella pääsee monipuolisesti tekemään eri sektoreita niin halutessaan. Vastaanottoajat ovat keskimäärin 30 min mutta etenkin nuorten lääkäreiden keskuudessa tätä aikaa joustetaan pidemmäksi.

Saarijärven alueella nuoria lääkäreitä pidetään rikkautena ja heistä pidetään hyvää huolta varmistaen, että konsultaatiotuki on aina läsnä ja toiveet pyritään järjestämään. Lisäksi työkuormaa seurataan aktiivisesti, jotta jokainen viihtyisi mahdollisimman hyvin työssään.

Päivystys: Saarijärvellä päiväpäivystys klo 8–18 ja Karstulassa klo 8–16. Hoidetaan omalla porukalla.

Etäisyydet Saarijärvelle: Jyväskylä 66 km, Kuopio 178 km, Oulu 302 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?