fbpx

Lääkäriksi Mänttä-Vilppulaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Mänttä-Vilppula
Työnkuva:Tk-lääkäri ja osastolääkäri
Työaika:38 h 15 min (kiirevo 24/7)
Päivystys:Kiirevastaanotto 24/7
Potilastietojärjestelmä:Mediatri

Mänttä-Vilppula on Pirkanmaan pohjoisosassa sijaitseva noin 10 000 asukkaan kaupunki. Mäntän pääterveysasema ja terveyskeskussairaala sijaitsevat Mänttä-Vilppulan kaupunkikeskittymässä.

Mäntän pääterveysasemalla työskentelee yhteensä yhdeksän lääkäriä ja Juupajoen terveysasemalla yksi lääkäri. Osastonlääkärinä toimii kokenut geriatrian erikoislääkäri. YEK ja yle -erikoistuvia varten on kaksi ohjaajakoulutuksen käynyttä ohjaavaa lääkäriä, ja jokaiselle YEK- tai erikoistumisvaiheen lääkärille nimetään lisäksi oma ohjaajalääkäri.

Talon omia seniorilääkäreitä voi konsultoida päivisin; iltaisin ja öisin Pihlajalinnan takapäivystäjät ovat kellon ympäri konsultoitavissa. Lisäksi tk-lääkärille tukena työssä ovat Pihlajalinnan laaja ja laadukas erikoislääkäriverkosto.

Lääkärit voivat osallistua viikoittain lääkäreiden yhteiskokoukseen sekä Pihlajalinnan videokoulutuksiin. Jokaiselle kouluttautuvalle lääkärille tehdään koulutussuunnitelma, varataan koulutusbudjetti ja nimetään ohjaava lääkäri. Kouluttavan lääkärin kanssa voi keskustella myös muista koulutuksista, jotka tukevat arjen työtä ja omaa urapolkua. Työnantaja tarjoaa päivittäin yhteiskuljetuksen Tampereelta Mänttään ja takaisin, joten sinun ei tarvitse huolehtia työmatkoista.

Etäisyydet: Tampereelta ja Jyväskylästä 88 km.

Kolme hyvää syytä työllistyä Mänttään:

  • Etätyöskentely; kokeneen kouluttajalääkärin johdolla perehdytään digitaalisiin kanaviin.
  • Erikoistumismahdollisuudet: geriatria, psykiatria, yleislääketiede, työterveyshuolto
  • Tarvittaessa avustamme myös asuntoasioissa!

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?