fbpx

Lääkäriksi Kristiinankaupunkiin

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Kristiinankaupunki
Työnkuva:Yleislääkäri avovastaanottoon
Työaika:30–38 t 15 min
Päivystys:Kiirevastaanotto ma, pe, la, su
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Kaksikielisessä Kristiinankaupungin terveyskeskuksessa on sujuvat hoitokäytänteet, ja kanssasi arjessa työskentelee kokenut ja osaava henkilökunta.

Laadukas, matalan kynnyksen seniorituki auttaa uraansa aloittelevia tekijöitä. Arjen toimintamalleja kehitetään yhdessä, eli pääset aidosti vaikuttamaan työhösi! Kristiinankaupungin terveyskeskus on opettavainen työpaikka, jossa pääset osallistumaan säännöllisiin työpaikan sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin. Sinun ei tarvitse olla ruotsin kielen virtuoosi, mutta toivottavaa on, että pärjäät ruotsiksi vastaanottotilanteissa.

Terveyskeskuksessa on 18-paikkainen kuntoutusosasto, josta vastaavat pääosin etälääkärit. Terveyskeskuslääkärin työnkuvaan kuuluu vastaanottotyön lisäksi neuvola- ja kouluterveydenhuoltoa. Talon omia seniorilääkäreitä voi konsultoida päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin Pihlajalinnan kokeneet takapäivystäjät auttavat konsultaatioissa 24/7.

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun aikatauluihisi sopivasti, elämäntilanteeseesi sopivalla työpanoksella. Sinulla on mahdollisuus kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Pihlajalinna auttaa sinua tarvittaessa majoituksen hankkimiseen liittyvissä ja muissa käytännön asioissa.

Päivystys: Kiirevastaanotto ma ja pe klo 16–20, la klo 9–20 ja su klo 9–16

Etäisyydet: Vaasasta ja Porista noin 100 km

Kolme hyvää syytä työllistyä lääkäriksi Kristiinankaupunkiin:

  • Voit rikastuttaa ruotsin kielen osaamistasi!
  • Pääset tekemään monipuolista vastaanottoa
  • Kristiinankaupungin terveysasemalla voi kerryttää YEKin muuta palvelua ja yleislääketieteen tk-palvelua.

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?