fbpx

Lääkäriksi Kannukseen

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Soite / Kannus, Toholampi, Lestijärvi
Työnkuva:Monipuolista yleislääkärin avovastaanottoa
Työaika:Virka-aika. Sopimuksen mukaan.
Päivystys:Ei virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta.
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Kannuksen terveyskeskus sijaitsee Keski-Pohjanmaan maakunnassa Pohjanmaanradan Kannuksen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Kokkolasta Kannukseen on matkaa n. 40 km. Toholampi sijaitsee 24 km päässä Kannuksesta ja Lestijärvi 60 km päässä Kannuksesta.

Kannuksessa toimii alueen kiirevastaanotto, Toholammilla ja Lestijärvellä kiireetöntä vastaanottoa. Toholammilla työskentelee 1–2 lääkäriä päivässä, Lestijärvellä käy lääkäri kerran viikossa. Väestöpohja alueella on noin 9500. Alueella toimii asiantuntijahoitajina sydän-, hengitys-, reuma-, muisti- ja diabeteshoitaja sekä psykiatriset sairaanhoitajat. Lisäksi vastaanottoa päivittäin pitää päivystävä sairaanhoitaja.

Työ on monipuolista yleislääkärin avovastaanottoa. Tehtäviin voi kuulua myös puheluita, hoitajien konsultointia, reseptien uudistamista ja paperitöitä. Lisäksi työnkuvaan voi sisällyttää neuvolaa, kouluterveydenhoitoa, kotisairaalatoimintaa sekä osastotyötä.

Kannuksen, Toholammin ja Lestijärven vastaanotoilla voi erikoistua yleislääketieteeseen. Ohjaajalääkäri löytyy samasta terveyskeskuksesta. Kokkolassa Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa voi tehdä siihen kuuluvat sairaalapalvelut. Terveyskeskuksessa voi tehdä myös muiden erikoistumisohjelmien terveyskeskuspalvelut. Yhteistyö terveyskeskusten eri ammattiryhmien kanssa toimii hyvin. Kannuksen terveyskeskus on samaa organisaatiota Keski-Pohjanmaan keskussairaalan kanssa.

Kysy lisää Soiten resurssilääkärin pestistä, palkkaus n. 9715–9915 €/kk + lomarahat virka-ajan vastaanottotyöstä!

Etäisyydet: Ylivieska 39 km, Kokkola 42 km, Oulu 167 km, Vaasa 160 km 

Neljä hyvää syytä saapua Kannukseen:

  • Etätyömahdollisuus kokeneemmalle lääkärille
  • Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä toimii hyvin 
  • Palkkaus
  • Vuoden Kandiystävällisin terveyskeskus 2020 – Medisiinariliitto 

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?