fbpx

Lääkäriksi Järvenpäähän

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Keusote / Järvenpää
Työnkuva:Tk-lääkärin vastaanottotyö
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Klo 8–20. Ilta/vkloput vapaaehtoista
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Järvenpäässä lääkärille tarjolla vastaanottotyötä. Sektorimahdollisuus mm. neuvolat, koulut ja osastotyö. Mahdollisuus osallistua myös ilta- ja viikonloppupäivystyksiin

Järvenpää on osa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymää (Keusote). Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus valmistui vuonna 2017. Saman katon alla modernissa työympäristössä ovat laajat ja kattavat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Talossa käy mm. ortopedi, fysiatri, neurologi, kehitysvammalääkäri ja radiologi. Hyvinkään sairaalasta konsultaatiotuen saa aina tarvittaessa. Erinomaiset mahdollisuudet päästä kehittymään ja oppimaan lääkärinä.

Etuna ovat kattavat ja runsaat koulutukset. Esim. viikoittain sisäinen koulutus kliinisestä aihealueesta. Lääkärikokoukset pidetään viikoittain. Koulutussopimus Helsingin yliopiston kanssa. Erikoistumispalveluita hyväksytään myös muihin yliopistoihin. Tk-palveluiden lisäksi on mahdollisuus suorittaa erikoistumiseen liittyvää eriytyvää palvelua yht. vuoden ajan (6kk geriatrian ja 6kk psykiatrian erikoisalalla).

Etäisyydet: Helsinki 39 km, Lahti 67 km, Hyvinkää 24 km. Junalla voi kulkea Helsingistä n. 30 minuutissa. Erittäin hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin.

Tutustu muihinkin Keusoten toimipaikkoihin: Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi ja Järvenpää >>

Kolme hyvää syytä työskennellä Järvenpäässä:  

  • Modernit työtilat
  • Lähellä on paljon erikoisosaamista
  • Keskeinen sijainti, hyvien liikenneyhteyksien varrella

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?