fbpx

Lääkäri Jämsään

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Jämsä
Työnkuva:Tk-lääkäri ja osastolääkäri
Työaika:38 h 15 min (kiirevo 24/7)
Päivystys:24/7
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Jämsän noin 20 000 asukkaan kaupunki sijaitsee Jyväskylän ja Tampereen välissä, Suomen toiseksi suurimman järven Päijänteen länsirannalla. Jämsän pääterveysaseman lisäksi lääkärivastaanottoa pidetään Kuoreveden, Länkipohjan ja Koskenpään terveysasemilla. Jämsänkoskella toimii hoitajavastaanotto.

Jämsän pääterveysasemalla työskennellään viidentoista lääkärin työyhteisössä. Vastaanottotyön lisäksi lääkäri voi omien mieltymysten mukaan työskennellä myös geriatrian-, sisätautien ja kirurgian osastoilla sekä mielenterveys-, neuvola- ja kouluterveydenhuollon palveluissa.

YEK- ja yle-erikoistuvia varten on kaksi ohjaajakoulutuksen käynyttä ohjaavaa lääkäriä ja jokaiselle YEK- tai erikoistumisvaiheen lääkärille nimetään oma ohjaajalääkäri. Päivittäisen tk-seniorikonsultaation lisäksi konsultoitavissa ovat mm. kirurgian ja sisätautien erikoislääkärit, lastenlääkäri, gynekologi, neurologi ja psykiatri. Iltaisin ja öisin konsultoitavissa ovat Pihlajalinnan takapäivystäjät 24/7. Jämsässä kertyvät YEKin muu palvelu, YEK sairaalapalvelu, erikoistumisen tk-palvelu, yleislääketiede, työterveyshuolto, geriatria, sisätaudit, kirurgia ja psykiatria.

Työnantaja tarjoaa päivittäin yhteiskuljetuksen Tampereelta Jämsään ja takaisin, joten sinun ei tarvitse huolehtia työmatkoista.

Päivystys: Kiirevastaanotto 24/7, kokeneemmille päivystäjille

Etäisyydet: Jyväskylästä 58 km ja Tampereelta 99 km.

Kolme hyvää syytä tulla Jämsän omaksi lääkäriksi:

  • Saman katon alla Jokilaakson aluesairaala, jossa edustettuna yli 20 erikoisalaa.
  • Mahdollisuus rakentaa urapolkua kirurgialla, psykiatrialla, ylellä, sisätaudeilla ja työterveydessä.
  • Himoksen mahtavat ulkoilumaastot, hiihtoladut ja laskettelumahdollisuudet!

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?