fbpx

Kuntoutuslääkäri / Kuntoutusylilääkäri Vaalijalaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Vaalijala / Pieksämäki
Työnkuva:Sairasvastaanotto tai Kuntoutuslääkäri
Työaika:36,25h / vk. Työmäärä joustavasti säädettävissä.
Päivystys:Ei päivystystä. Lisätiedot alla.
Potilastietojärjestelmä:Effica ja Lifecare

Tule kuntoutuslääkäriksi tai kuntoutusylilääkäriksi Pieksämäelle! Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus sijaitsee Pieksänjärven rannalla, lähellä Pieksämäen terveyskeskusta (noin 10 km).

Osaamis- ja tukikeskus tarjoaa ympärivuorokautista kuntoutusta erityistä tukea tarvitseville henkilöille elämänkaaren eri vaiheissa. Kuntoutus voi olla lyhyt- tai pitkäaikaista tai intervalliperiaatteella toteutettavaa kuntoutusta. Vaalijalassa on yhteensä 7 virkaa. Työ on monipuolista sisältäen mm. asiakkaiden kokonaisvaltaisen tilanteen tutkimisen ja arvioinnin yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa, somaattisen terveydentilan tutkimisen ja hoidon, lääkärinkierrot yksiköissä sekä asiakkaille tehtävät tulotarkastukset. Työtä tehdään yhdessä lastentautien- ja lastenneurologian erikoislääkäreiden sekä psykiatrin kanssa.

Työ sopii erinomaisesti lääkärille, jolla on kiinnostusta neurologiaa, fysiatriaa, psykiatriaa tai lastentauteja sekä kehitysvammahuoltoa kohtaan. Päivittäinen työnkuva koostuu yksiköiden kierroista, joissa on aina mukana vastaava hoitaja. Asiakkaita voi ottaa vastaan myös poliklinikalla, jolloin apuna on pkl-sairaanhoitaja. Potilasmateriaali on vaihtelevaa, lapsia, nuoria ja aikuisia kehitysvammaisia sekä muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Kehittymisryhmiin osallistutaan oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Kerran viikossa pidetään lääkäreiden yhteinen palaveri. Erikoistuva voi kerryttää yleislääketieteen palveluita 3kk, psykiatrian palveluita 3 kk ja lastenneurologian palveluita 3 kk.

Päivystys: Ei päivystystä. Virka-ajan ulkopuoliset akuutit tapaukset hoidetaan Pieksämäen terveyskeskuksen päivystyksessä.

Etäisyydet: Pieksämäki 10 km, Kuopio 82 km, Jyväskylä 92 km, Mikkeli 87 km

Kolme hyvää syytä työskennellä Vaalijalassa:

  • Erinomainen mahdollisuus oppia kohtaamaan erilaisuutta vastaanottotyössä!
  • Organisoitunut ja koulutusmyönteinen talo sekä selkeät tehtävänjaot
  • Palautteet erinomaiset töissä käyneiltä erikoistuvilta ja virkalääkäreiltä

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?