fbpx

Hammaslääkärin työt Viitasaarella

Kenelle: Hammaslääkärille
Minimikoulutus:HLK5
Toimipaikka:Viitasaari
Työnkuva:Tk-hammaslääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Arkisin virka-aikaan
Potilastietojärjestelmä:WinHIT

Viitasaari on noin 6 000 asukkaan kunta Keski-Suomessa, sijaiten nelostien varrella upeiden järvimaisemien ympäröimänä. Alueella on maaseudun rauhaa ja tilaa ajatella ja hengittää. Asuntoja on saatavilla hyvin keskustan ja tk:n läheisyydestä.

Alueen etuna on aito ja monipuolinen maalaishammaslääkärin työ ja leppoisa meininki. Työ on laaja-alaista ja opettavaista. Vaikka asema on pieni, tukea löytyy kätevästi ja kokeneita kollegoita on helppo konsultoida. Potilastietojärjestelmä mahdollistaa viestien reaaliaikaisen lähettämisen. Myös talon hoitajat ovat kokeneita.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työn sisältöön – voit kehittää itseäsi esimerkiksi oikomisessa tai protetiikassa, mihin useilla kunnilla on rajalliset resurssit. Lääkäri saa tehdä oman näköisen työpäivän, jopa kolmi- tai nelipäiväisenä ja hoitajatilanteen mukaan täydellä viikkotyöajalla. Työmäärä on hyvin kohtuullinen. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työtilat ja välineet vasta uudistettuja. Wiitaunionissa on asiat ajateltu lääkärin näkökulmasta. Täältä voit löytää työn, jossa viihdyt!

Etäisyydet: Jyväskylä 99 km, Kuopio 140 km, Oulu 240 km, Tampere 249 km.

Päivystys: Omana toimintana arkisin virka-aikaan jakautuen kahden hammaslääkärin kesken. Potilaita on päivittäin 0-6, ja päiväkohtainen vaihtelu on varsin suurta. Päivystysvelvoitetta ei ole virka-ajan ulkopuolella.

Hyviä syitä tulla Viitasaarelle:

  • Viitasaaren yksikkö on viiden tähden terveysasema
  • Mahdollisuus tehdä töitä hyvin joustavasti: lyhennetty työviikko ja osa-aikaisuus onnistuu.
  • Työllä on merkitystä – oman käden jäljen pääsee pienessä kunnassa näkemään.
  • Hyvä yhteishenki, pois on lähdetty lähinnä eläköitymisen myötä
  • Ihmiset ovat kiitollisia saamastaan hoidosta, työtä arvostetaan

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?