fbpx

Erikoisaloille Taysiin

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Tays yksiköt
Työnkuva:Useita, katso lisätiedot
Työaika:Virka-aika ja mahdollinen päivystys
Päivystys:Erikoisalasta riippuen
Potilastietojärjestelmä:Uranus

Yliopistollisessa sairaalassa työskennellessä pääset nauttimaan kattavasta ja monipuolisesta koulutustarjonnasta. Potilasmateriaali on monipuolista ja mielenkiintoisia potilastapauksia tulee vastaan päivittäin. Eri alojen kokeneet ammattilaiset ovat konsultoitavissa ja erikoistuva lääkäri pääsee kartuttamaan osaamista erinomaisessa opissa. Yliopistollisessa sairaalassa työskennellessä olet aina osaamisen etulinjassa!

Nuorisopsykiatrialla hankittu työkokemus on hyödyllistä myös muihin psykiatrioihin, lastentauteihin, akuuttilääketieteeseen, yleislääketieteeseen ja ylipäänsä aloille, joissa kohdataan nuoruusikäisiä potilaita, erikoistuville.

Aikuispsykiatrialle töihin tulevalle suunnitellaan sopiva työn ajankohta ja työyksikkö yhdessä työnantajan kanssa ja yksilölliset toiveet sekä tarpeet huomioidaan työjaksoja suunniteltaessa. Psykiatriaan erikoistuvalle rakennetaan tarkoituksenmukainen paketti eri yksiköissä. Töitä tehdään moniammatillisesti mm. hoitajien, psykologien, toimintaterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Työskentely on mielenkiintoista, luovaa ja yhteisöllistä!

Geriatrian osastot sekä kotisairaala sijaitsevat Hatanpään sairaalassa. Taysissa on erinomaiset tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet, ja laadukkaaseen perehdytykseen sekä ohjaukseen panostetaan. Vastuualueen ilmapiiri on hyvä ja moniammatillinen yhteistyö sujuvaa. Erikoistumispalveluita voi suorittaa geriatrin alalta (1 v) ja yleislääketieteen sairaalapalvelua geriatrian sekä palliatiivisen lääketieteen alalla (kummaltakin 3 kk). Lisäksi voi suorittaa palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyteen tähtäävää harjoittelua.

Seuraa uutiskirjeitä ajankohtaisesta tilanteesta ja kysy alta tarkempia yksityiskohtia toimipaikoista sekä toimenkuvista!

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?