fbpx

Akuuttilääketieteelle Jyväskylän Sairaala Novaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Sairaala Nova / Jyväskylä
Työnkuva:Akuuttilääkäri päivystykseen
Työaika:24 h päivystys
Päivystys:24 h päivystys
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Etsimme akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä ja erikoistujia sekä päivystystyöstä kiinnostuneita lääkäreitä Jyväskylän upouuden sairaala Novan päivystyksen osastolle sekä poliklinikalle. Työjakso sopii hyvin myös reunapalveluiden tekijöille.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri (KSSHP) on maan viidenneksi suurin, ja se kuuluu Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) erityisvastuualueeseen. Keski-Suomen keskussairaala on Suomen suurin keskussairaala, jonka akuuttilääketieteen erikoisalan vastuulle kuuluvat päivystyspoliklinikka, päivystysosasto sekä ensihoito. Myös kotisairaalan lääkäriresurssi tulee akuuttilääketieteen järjestämänä. Päivystyspoliklinikka hoitaa koko maakunnan esh-päivystyksen ja lisäksi virka-ajan ulkopuolisen yle-päivystyksen.

Keski-Suomen keskussairaala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erikoistua akuuttilääketieteeseen. Päivystysyksikkö on yksi maan suurimmista yhteispäivystyksistä, jossa hoidetaan vuosittain noin 75 000 potilasta. Akuuttilääketieteen kuuden vuoden koulutusohjelmasta voi suorittaa Keski-Suomen keskussairaalan päivystysalueella ja muissa klinikoissa yhteensä 4,5 vuotta.

Etäisyydet: Helsinki 270 km, Tampere 150 km, Kuopio 150 km

Kolme hyvää syytä työllistyä Sairaala Novaan:

  • Isossa sairaalassa on hyvät erikoistumismahdollisuudet
  • Monipuolinen työnkuva
  • Kannustava palkkaus ja mahdollisuus kehittyä työssä

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?