fbpx

Anu nauttii uusiin ihmisiin tutustumisesta ja häntä motivoi työssään aidot kohtaamiset ja muille avuksi oleminen! Anu hyppäsi MediAvun tiimiin alkuvuonna 2024. Tätä ennen hän on toiminut monenlaisissa asiakasrajapinnoissa, joissa työn keskiössä on aina ollut ihmisten tarpeiden ymmärtäminen ja niihin parhaan ratkaisun löytäminen. Hänelle tärkeää työssä on, että jokainen rekrytointiprosessi sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Rekrytoinnissa Anu huomioi kokonaiskuvan ja etsii lääkärin tarpeisiin parhaiten vastaavan työpaikan. Eli täydellinen match tuottaa hänelle iloa!

Anun persoonasta huokuu avoimuus, ennakkoluulottomuus, läsnäolo sekä luottamus, joka onkin hänelle peruspohja rekrytointiprosessin rakentamiseen. Anu pitää tärkeänä, että työssä on mukana rentous sekä huumori, minkä vuoksi hän onkin niin helposti lähestyttävä! Anu toivoo, että häneen ollaan yhteydessä matalalla kynnyksellä, kun kaipaa apua tai vinkkejä omanlaisen urapolun luomiseen!

Vapaa-ajalla Anu nauttii luonnossa kävelystä, ajan viettämisestä perheen ja ystävien kanssa sekä monenlaisesta höntsäilystä, kuten pipolätkästä, sulkapallosta ja tanssista! Häntä kiinnostaa erityisesti ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen tukeminen työssä.

Anu Ounaslehto

Ota yhteyttä