fbpx

Haluaako hv-alueesi mukaan ensi vuonna?

Ota yhteyttä  niin pääset KEL-tapahtumien tiedotuslistalle.

Oulun KandiEventti Lääkiksellä -tapahtuma 19.9.2023

Kunta Etsii Lääkäriä -rekrytointitapahtuma koki nimen päivityksen hyvinvointialueiden startin myötä ja kulkee nyt nimellä KandiEventti Lääkiksellä.

Tapahtuman sisältö on tuttu KEL-konsepti, joka tutustuttaa toisiinsa lääkäreitä etsivät hyvinvointialueet ja työpaikkaa etsivät lääketieteen loppuvaiheen opiskelijat. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 3.–6. vuosikurssin lääketieteen kandidaateille.

Paikka: Oulun Yliopiston Lääketieteellisen tiedekunnan päärakennuksen aulatila. Aapistie 5, 90250 Oulu.

Päivän alustava aikataulu:

  • klo 15.00 näyttelyyn tutustuminen avataan, kahvitarjoilu tapahtuman ajan
  • klo 16.15-17.00 Näytteilleasettajien tauko
    Puheenvuorot / Leena Palotie -sali (101A)
    Teva Finland Oy:n tervehdys
    Nuoren lääkärin puheenvuoro
  • klo 17.00 näyttely ja kahvittelu jatkuvat
  • klo 18.30 tapahtuma päättyy

KEL Oulu Facebookissa. Seuraa somessa ja jaa sisältöä: #KelOulu2023 #KelOulu

Fiiliksiä voi jakaa somessa ja järjestäjiä saa tägäillä julkaisuihin. Vietetään rento ja vuorovaikutteinen päivä yhdessä!

Terveisin järjestäjät,
MediApu / Joni Jylli / / 0400 602 668
Oulun Lääketieteellinen Kilta ry
Teva Finland Oy

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi 1.9.2023 mennessä.

Info näytteilleasettajalle

Näytteilleasettajien yhteyshenkilö päivän aikana:
Joni Jylli / / 0400 602 668

Paikalle saapuminen:

Tilaisuus järjestetään Oulun Yliopiston Lääketieteellisen tiedekunnan päärakennuksen aulatilassa. Osoite on Aapistie 5, 90250 Oulu.

Sisäänkäynti 5A sijaitsee rakennuksen itäpuolella. Maksullisia pysäköintialueita on sisäänkäynnin läheisyydessä sekä viereisen S-Market Kastellin pihalla. Katso pysäköintialueet kartalta >>

Ständipaikat:

Ständipaikkaan kuuluu yksi 120 x 60 cm pöytä sekä posteriteline.
Oman roll-up-telineen voi tuoda posteritelineen tilalle. Pöydät järjestetään aulaan pitkittäin ja varataan saapumisjärjestyksessä klo 14.00 alkaen. Pöydillä ei ole liinoja, joten suosittelemme ottamaan mukaan oman pöytäliinan. Sähköpistokkeita on lattiassa, joten ota tarvittaessa mukaan myös jatkojohto. Pöydistä huolehtii OLK.

Näyttely avataan klo 15.00, jolloin pöydän tulee olla laitettuna.

Leimakortti: 

Osallistujat kiertävät ständejä, keräten leimoja leimakorttiinsa. Otathan mukaan leimasimen, jolla voit kuitata osallistujan käyneen ständillänne. Leimasin voi olla organisaation logolla varustettu. Myös tavalliset lasten- ja askarteluleimasimet käyvät oikein hyvin. Leiman paikka on 3 x 3 cm.

WiFi: 

Käytettävissänne on Oulun avoin verkkoyhteys PANOulu.

Ruokailut: 

Näytteilleasettajille tarjotaan kahvi tai tee sekä täytetty sämpylä. Lounaan ja päivällisen voi nauttia omakustanteisesti ravintola Medisiinassa. Evästä saa myös 100 m päässä sijaitsevasta Hesburgerista ja S-marketista. Medisiinan aukioloajat ja hinnat Medisiinan sivuilta >>

Laskutustiedot:
OLK laskuttaa pöytävuokran tapahtuman jälkeen. Mikäli laskutustietoja ei annettu ilmoittautumislomakkeella, tiedot tulee lähettää 19.9.2023 mennessä Jonille,