fbpx

Haluaako hv-alueesi mukaan ensi vuonna?

Ota yhteyttä  niin pääset KEL-tapahtumien tiedotuslistalle.

Kuopion KandiEventti Lääkiksellä 31.8.2023

Kunta Etsii Lääkäriä -rekrytointitapahtuma koki nimen päivityksen hyvinvointialueiden startin myötä ja kulkee nyt nimellä KandiEventti Lääkiksellä.

Tapahtuman sisältö on tuttu KEL-konsepti, joka tutustuttaa toisiinsa lääkäreitä etsivät hyvinvointialueet ja työpaikkaa etsivät lääketieteen loppuvaiheen opiskelijat. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 3.–6. vuosikurssin lääketieteen kandidaateille.

Hinta sisältää pöytäpaikan lisäksi mainospaikan tapahtuman lehtisessä (toimita materiaali 31.7. mennessä, ohjeet alla), ja 1–2 edustajalle kahvin tai teen sekä täytetyn sämpylän. Näyttelypöytiä on yhteensä 20 kpl. KuoLO laskuttaa pöytäpaikan tapahtuman jälkeen syyskuussa. Kertyneet tulot käytetään tapahtuman järjestämiseen sekä Kuopion lääketieteen opiskelijat Ry:n toimintaan. 

Paikka: Kuopion Lääketieteellinen Tiedekunta / Yliopistonranta 1, 70600 Kuopio / Snellmania A-aula

Päivän alustava aikataulu:

  • klo 15.00 näyttelyyn tutustuminen avataan, kahvitarjoilu tapahtuman ajan
  • klo 16.15-17.00 Näytteilleasettajien tauko
    Puheenvuorot / SN100-auditorio
    Teva Finland Oy:n tervehdys
    nuoren lääkärin puheenvuoro
  • klo 17.00 näyttely ja kahvittelu jatkuvat
  • klo 18.30 tapahtuma päättyy

KEL Kuopio 2023 Facebookissa
Seuraa somessa ja jaa sisältöä: #KelKuopio2023 #KelKuopio
Tutustu meihin Instagramissa: @kuolory ja @mediapu.fi

Fiiliksiä voi jakaa somessa ja järjestäjiä saa tägäillä julkaisuihin. Vietetään rento ja vuorovaikutteinen päivä yhdessä!

Terveisin järjestäjät,
MediApu / Joni Jylli / / 0400 602 668
KuoLO ry
Teva Finland Oy

Info näytteilleasettajalle

Näytteilleasettajien yhteyshenkilö päivän aikana:
Joni Jylli / / 0400 602 668

Hyvinvointialueen toimipisteet voivat varata yhden tai useamman näyttelypöydän. Yhdelle pöytäpaikalle mahtuu 1–2 edustajaa. Näyttelypöytiä on yhteensä 20 kpl. KuoLO laskuttaa pöytäpaikan tapahtuman jälkeen syyskuussa. Kertyneet tulot käytetään tapahtuman järjestämiseen sekä Kuopion lääketieteen opiskelijat Ry:n toimintaan. 

Näyttelypaikan hinta sisältää: Hinta sisältää pöytäpaikan lisäksi mainospaikan tapahtuman lehtisessä, ja 1–2 edustajalle kahvin tai teen sekä täytetyn sämpylän. 

Mainosmateriaalin toimitus: Näyttelypaikan hintaan sisältyy mainospaikka A5-kokoisessa lehtisessä. Toimita materiaali PDF-muodossa, CMYK-väreissä, 31.7. mennessä osoitteeseen . Mainospaikan koko on 74 x 70 mm. Mikäli mainosta ei toimiteta, lisäämme mainospaikalle hyvinvointialueen logon.

Paikalle saapuminen: Tilaisuus järjestetään Itä-Suomen Yliopiston Kuopion kampuksen Snellmania A-aulassa. Osoite on Yliopistonranta 1, 70600 Kuopio. Snellmania sijaitsee Savilahden eteläpuolella.

Sisäänkäynti A-oven kautta, joka sijaitsee rakennuksen itäpuolella parkkialueen vieressä. Pysäköinti yliopistoalueella on maksullista klo 16 asti. Alueen rakennustyömaat voivat aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin ja parkkeeraukseen. Katso pysäköintiohjeet ja kampuskartta >>

Pöytäpaikat: Paikkaan kuuluu yksi pöytä.
Omia roll-up-telineitä voi hyödyntää tilan jakamiseen. Pöydät järjestetään aulaan pitkittäin ja varataan saapumisjärjestyksessä klo 14.00 alkaen. Pöydillä ei ole liinoja, joten suosittelemme ottamaan mukaan oman pöytäliinan. Sähköpistokkeita on lattiassa, joten ota tarvittaessa mukaan myös jatkojohto.

Näyttely avataan klo 15.00, jolloin pöydän tulee olla laitettuna.

Leimakortti: Osallistujat kiertävät ständejä, keräten leimoja leimakorttiinsa. Otathan mukaan leimasimen, jolla voit kuitata osallistujan käyneen ständillänne. Leimasin voi olla organisaation logolla varustettu. Myös tavalliset lasten- ja askarteluleimasimet käyvät oikein hyvin. Leiman paikka on 3 x 3 cm.

WiFi: Käytettävissänne on Itä-Suomen yliopiston avoin verkko, UEF-open.

Ruokailut: Näytteilleasettajille tarjotaan kahvi tai tee sekä täytetty sämpylä. Lounaan voi nauttia omakustanteisesti ravintola Snellmaniassa, tai vaihtoehtoisesti lähistöllä olevissa Tietotekniassa tai Canthiassa. Savilahden Prisma ja sen ravintolat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Kampusravintoloiden aukioloajat ja hinnat löytyvät Food&Co:n sivuilta >>

Laskutustiedot: KuoLO laskuttaa pöytävuokran tapahtuman jälkeen. Mikäli laskutustietoja ei annettu ilmoittautumislomakkeella, tiedot tulee lähettää 6.9.2023 mennessä

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi 11.8.2023 mennessä.