fbpx

Hyväntekeväisyyshiihtokoulu 28.2.2024

Onko hiihtokärpänen puraissut, mutta tekniikat vielä hakusessa? Vai onko edellisestä kerrasta jo aikaa ja kaipaat muistin virkistystä?

Tule hiomaan hiihtotekniikat kuntoon Mediavun hyväntekeväisyyshiihtokouluun. Hiihtotekniikkaa opettaa Oulun lääkiksen 4. vsk kandi Kaisa Salminen, jolta kilpahiihtotaustaa löytyy yli 10 vuoden ajalta.

Tapahtuma pidetään Hiirosen Urheilupuistossa keskiviikkona 28.2. klo 16-20. Hiihtokouluryhmiä on neljä (3 vapaalla ja 1 perinteisellä) ja osallistujia mahtuu jokaiseen 12. Tekniikkaopetus kestää tunnin ja sen aikana keskitytään hiihdon peruselementtien ja -tekniikoiden harjoitteluun.

Osallistu ja kerrytä hyväntekeväisyyspottia!

Osallistuminen on ilmaista! Osallistumalla teet myös hyvää, sillä Mediapu lahjoittaa jokaisesta osallistujasta 10 € Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kehitysyhteistyöhankkeisiin Nepalissa.

Ilmoittautuminen on auki nyt Kideappissa. Muut kuin opiskelijat voivat ilmoittautua tekstiviestillä Kaisalle 045 2004 190. Paikkoja on reilusti, joten kerää kaverit kasaan ja tulkaa samalla keräämään viimeisen kilometrit kurssien väliseen hiihtokilometrikilpailuun. Mitä enemmän osallistujia saadaan mukaan, sitä isompi potti saadaan hyväntekeväisyyteen!

Lähtö Hiirosen ulkosalin kohdilta. Paikalle pääsee näppärästi oman auton lisäksi:
• Hiihtämällä Ouluhallilta, jolloin matkaa kertyy 3.5 km suuntaansa
• Julkisilla esim. bussilla 1 tai 2. Pois kannattaa jäädä Kaukovainion puolella Suohaukan pysäkillä (eli ns. Ylimaan kentän kohdalla), josta ladulle on alikulun kautta vain n. 300 m!

Mitä? Hiihdon perustekniikoiden harjoittelua
Missä? Hiirosen urheilupuistossa, urheilupuistontie, 90250 Oulu
Milloin? Keskiviikkona 28.2. Klo 16-20
Miksi? Koska hiihto on kivaa ja osallistumalla teet myös hyvää!

Keräyslupa: RA/2020/1558
Lisätietoa hyväntekeväisyyskohteista:

Väestöliitto, Taksvärkki ry ja Kynnys ry ovat suomalaisia kehitysjärjestöjä, joiden kautta kerätyt varat kanavoidaan luotettavasti perille kehitysyhteistyökohteisiin.

Taksvärkki ry:n kehitysyhteistyöprojekti Nepalissa pyrkii parantamaan koulutuksen laatua kehittämällä kyläkoulujen oppimisympäristöjä. Tähän sisältyy esim. kunnolliset tilat opiskelulle, puhdas juomavesi, puhdas vihreä ympäristö, hygieeniset vessat sekä toimiva yhteistyö oppilaiden, opettajien, vanhempien ja kouluviranomaisten välillä.

Väestöliiton ja Kynnys ry:n yhteinen projekti Nepalissa keskittyy vammaisten ihmisten seksuaali- ja lisääntymisterveyspalveluiden edistämiseen kehittämällä palveluiden saatavuutta ja esteettömyyttä.