fbpx

Hae MediAvun rekrytointipäälliköksi!

Haemme rekrytointipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen MediApu Oy:lle Ouluun. Hakuaika 30.11.2022 asti.

Meillä MediAvussa tehdään menestyksekästä työtä hyvillä myynti- ja neuvottelutaidoilla, erinomaisella tilannetajulla ja hyvällä huumorilla. Haemme nyt tiimiimme esihenkilöä vastaamaan rekrytointitiimin tuloksekkaasta ja ihmisläheisestä johtamisesta.

Tule johtamaan lääkärirekrytoinnin ammattilaisista koostuvaa huipputiimiä!

Haluaisitko johtaa lääkärirekrytoinnin tiimiä? Näetkö, että valmentavalla johtamisella saadaan yksilöiden osaaminen parhaiten hyödynnettyä? Koetko tavoitteet sekä niiden asettamisen ja saavuttamisen tärkeäksi? Haluaisitko työskennellä menestyvässä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Rekrytointipäällikkönä tehtävänäsi on luotsata tiimiäsi palvelemaan asiakkaidemme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Rekrytointipäällikön työnkuvaan kuuluu kokonaisvastuu asiakkaiden (terveyskeskuksien/sairaaloiden) lääkäriresursseista sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta huolehtiminen yhdessä oman tiimin kanssa. Olet aktiivisesti mukana myös oppilaitosyhteistyössä, markkinoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä osana johtoryhmätyöskentelyä.

Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esihenkilönä toimit rekrytointipäällikkönä. Työ edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja, vastuunottokykyä sekä erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä). Työ edellyttää matkustamista. Asemapaikkasi on Oulu.

Toivomme, että olet luonteva esiintyjä sekä kasvokkain että verkkotapaamistyökalujen välityksellä tapahtuvissa kohtaamisissa. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta terveydenhuolto- tai rekrytointialalta, sillä kaiken niihin liittyvän opit työn ohessa.

Tarjoamme Sinulle:

  • Palkkaus 4500 €/kk + bonusohjelma
  • Kokoaikatyön liukuvalla työajalla ja etätyömahdollisuudella
  • Loistavat työsuhde-edut: mm. liikuntaa työajalla, liikunta-/kulttuuriedut, laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, yhteisiä kilpailuja huippupalkintoineen, etuja vaateostoksiin yms.
  • Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja edetä urallasi
  • Rennon työyhteisön ja loistavat työkaverit
  • Modernit työkalut

Hakuaikaa tehtävässä 30.11.2022 asti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan jokin asia tehtävään liittyen, ota rohkeasti yhteyttä toimitusjohtaja Joona Virkkalaan 040 1471 999.

Mikä MediApu?

MediApu Oy on perustettu vuonna 2012 ja olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä rekrytoimme lääkäreitä ja hammaslääkäreitä yli 250 terveyskeskukseen ja sairaalaan ympäri Suomen. Meitä Mediapulaisia on yhteensä 26 ja päätoimipisteemme sijaitsee Oulussa.

Tutustu meihin Facebookissa tai Instagramissa