fbpx

Vantaa rekrytoinnin piiriin

Iloisia uutisia! Aloitimme yhteistyön Vantaan kaupungin kanssa.

Rekrytoimme lääkäreitä kaikille Vantaan terveysasemille:
Hakunila, Korso, Koivukylä, Länsimäki, Martinlaakso, Myyrmäki, Tikkurila, Kivistö (avataan syksyllä -22)

Lisäksi rekrytoimme Katriinan sairaalaan, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon sekä äitiys- ja lastenneuvolaan.

Kauttamme työllistyy Vantaan omaksi lääkäriksi. Ota yhteyttä, mikäli työ Vantaalla kiinnostaa.

Vantaan asiakkuusvastaavana toimii
Virve Oikarinen
044 0550 542

Kuva: Sakari Manninen / Vantaan kaupunki

Kauttamme lääkäriksi Kysteriin

Iloisia uutisia! Yhteistyömme Kysterin kanssa jatkuu, minkä myötä tarjoamme jälleen töitä Pohjois-Savossakin. Kysteri on perusterveydenhuollon liikelaitos, jossa seitsemän Kysteri-kuntaa muodostavat kolme seudullista palveluyksikköä. Kysteri sai viimeisimmässä NLY:n koulutuspaikkakyselyssä täydet viisi tähteä.

Nilakan palveluyksikkö: Pielavesi, Keitele, Tervo ja Vesanto
Koillis-Savon palveluyksikkö: Kaavi ja Rautavaara
Leppävirran palveluyksikkö: Leppävirta

Kysterissä on töitä sovittavissa syksylle 2021 sekä ensi vuodelle. Työ sopii hyvin vaikka opiskelun ohelle.

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit! Jätä tästä yhteydenottopyyntö

Kysterin asiakkuusvastaavana toimii

Virve Oikarinen
044 0550 542

Sovi kesätyöt 2022!

MediApu tarjoaa lääketieteen kandeille (LK4 ja LK5) noin 200 eri kesätyövaihtoehtoa ihan ympäri Suomen. Sopiessasi työt kauttamme olet suorassa työsuhteessa kuntaan. Tällöin voit luottaa siihen, että sovitut työt odottavat ja kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat ovat kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaisia.

Varmistaaksesi paikan haluamallasi paikkakunnalla, seuraavan vuoden kesätyöt kannattaa sopia kevään aikana. Mediapulaiset auttavat mielellään parhaan vaihtoehdon valitsemisessa toiveitasi kuunnellen!

Alla näet tämän hetken listauksen vapaista LK5 kesätyöpaikoista alueittain ja paikkamäärineen kesälle 2022. LK4-paikat lihavoituna tekstissä. Ajantasaisimman tiedon uusista ja peruutuspaikoista saat aina kysymällä alla olevan lomakkeen kautta.

Yhteydenottohan ei sido mihinkään, ja saat kerralla kattavasti vertailukelpoista tietoa useista kesätyöpaikoista palkkauksineen. Vastaamme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Päivitämme tietoa paikoista myös uutiskirjeissämme, Facebookissa sekä Instagramin puolella, joten otahan nämäkin kanavat seurantaan!

  Haluan lisätietoja kesätöistä  Etsin töitä kesälle:
  Oikeuksilla:

  Aloitimme yhteistyön Etelä-Savon Työterveyden kanssa

  Olemme aloittaneet yhteistyön Etelä-Savon Työterveys Oy:n kanssa, mikä lisää erinomaisia työmahdollisuuksia Savon työterveyshuollossa.

  Päätoimipiste sijaitsee Mikkelissä ja pienemmät toimipisteet Mäntyharjulla, Juvalla, Kangasniemellä, Puumalassa, Savonlinnassa sekä Pieksämäellä.
  Etelä-Savon Työterveys tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja yrityksille ja julkisille yhteisöille. Tavoitteena on terveellisen ja turvallisen työn sekä työympäristön varmistaminen ja työntekijän terveyden, työ- ja toimintakyvyn edistäminen.

  Lue lisää työstä E-STT:ssä >>

  Kauttamme työllistyt suoraan Etelä-Savon Työterveyden omaksi lääkäriksi. Jos työterveyslääkärin työ kiinnostaa, kysy lisää tästä >>

  Lisätietoja antaa:

  Eric Watroba
  040 9013 187

  Yhteistyö Vankiterveydenhuollon kanssa laajeni

  Yhteistyömme Vankiterveydenhuollon kanssa laajeni ja kattaa nyt myös suun terveydenhuollon. Meillä onkin ilo tarjota jatkossa työtehtäviä myös hammaslääkäreille.

  Tällä hetkellä avoinna olevat hammaslääkärin tehtävät:
  • Hämeenlinna: 2 pv/vk
  • Pyhäselkä: 2 pv/vk
  • Pelso: 1 pv/vk
  • Sukeva: 1 pv/vk

  VTH on turvallinen, henkilöstön koulutukseen ja työhyvinvointiin vahvasti panostava organisaatio. Työssä ei ole aikataulupainetta, vaan voit hoitaa potilaita kerralla kuntoon -tyyppisesti ja rytmittää itse työpäiväsi kulkua. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös tutkimustyön tekemiseen kliinisen työn rinnalla.

  Lue lisää hammaslääkärin työstä Vankiterveydenhuollossa >>

  Ajantasaiset tiedot saat helposti kysymällä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, ja saat yhdellä kertaa vertailukelpoista tietoa eri vaihtoehdoista ja palkkauksesta. Lähetä viesti tästä >>

  Lisätietoa antaa:
  Juha Jäälinoja
  041 5063 300

  Uudet mediapulaiset

  MediAvussa aloitti neljä uutta työntekijää. Helsingin, Oulun sekä Kuopion kandivastaavamme valmistuivat lääkäreiksi ja heidän paikkansa kandivastaavien porukassa täyttivät Oulussa Iina Kurki, Helsingissä Aino Messo ja Kuopiossa Eino Hiltunen. Lisäksi rekrytointitiimissämme aloitti uusi rekrytointikoordinaattori Suvi Konttinen.

  Käy lukemassa uusien työntekijöidemme esittelyt linkkien takaa.

  Suvilta saat lisätietoa lääkärin avoimista työpaikoista, palkkauksesta ja työnkuvista. Myös kandivastaavilta voi kysyä neuvoa työnhakuun, kesätöihin ja yhteistyötempauksiin liittyen.

  Lähetä viestiä tästä >>

  YEK ja erikoistuminen / webinaari 4.5.2021

  Miksi YEK kannattaa suorittaa ja mitä se pitää sisällään?

  Tervetuloa 4.5.2021 klo 17–18 MediAvun YEK-webinaariin, jossa ylilääkäri Eeva Björkstedt kertoo YEK-vaiheesta ja urapolun suunnittelusta. Yleislääketieteen erityiskoulutuksen vaatimukset, tavoitteet ja kesto käydään selkeästi ja tiiviisti läpi. Kuulet lisäksi, miksi koulutukseen kannattaa ilmoittautua heti valmistumisen jälkeen.

  Aihe kiinnostaa, mutta ajankohta ei sovi? Ilmoittaudu silti ja saat linkin webinaaritallenteeseen. Arvomme Haglöfs Lava 50 -laukun kaikkien ilmoittautuneiden kesken!

  Voit lähettää YEK-vaiheeseen liittyviä kysymyksiä alla olevaan osoitteeseen. Käymme ne läpi webinaarin päätteeksi.

  Markku Myllylä
  0400 180 713