fbpx

Avoin työpaikka lääkärirekrytoinnissa! Hae 26.1.2021 mennessä.

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 ja olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä rekrytoimme lääkäreitä ja hammaslääkäreitä yli 200 terveyskeskukseen ja sairaalaan ympäri Suomen. Mediapulaisia on yhteensä 24 ja päätoimipisteemme sijaitsee Oulussa. Lisätietoa meistä saat sivuiltamme, Facebookista sekä Instagramista @mediapu.fi.

Meillä MediAvussa tehdään menestyksekästä työtä hyvillä myynti- ja neuvottelutaidoilla, erinomaisella tilannetajulla ja hyvällä huumorilla. Haemme nyt tiimiimme myyntihenkistä joukkuepelaajaa vahvistamaan lääkärirekrytointia ja asiakasyhteistyötä.


Rekrytointikoordinaattori / Asiakkuusvastaava / Asiakkuuspäällikkö (1), Oulu

Oletko myyntihenkinen tuloksen tekijä? Haluaisitko työskennellä menestyvässä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Haluaisitko olla osa lääkärirekrytoinnin huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Kokemuksestasi riippuen tehtävänimikkeesi tulisi olemaan rekrytointikoordinaattori, asiakkuusvastaava tai asiakkuuspäällikkö.

Rekrytointikoordinaattorina tehtävänäsi on rekrytoida lääkäreitä kunta-asiakkaillemme. Asiakkuusvastaavana tai asiakkuuspäällikkönä työnkuvaan kuuluu lisäksi sinulle nimettyjen asiakkaiden (terveyskeskuksien/sairaaloiden) lääkäriresursseista vastaaminen sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta huolehtiminen. Olet yhteydessä asiakkaidesi ylilääkäreihin ja luot päivittäin uusia kontakteja lääkäreihin. Lääkärikontaktointi tapahtuu pääsääntöisesti soittamalla, joten ethän pelkää tarttua puhelimeen. Tapaat myös lääkäreitä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa sekä webinaareissa, joissa edustat yritystämme. Toivomme, että olet luonteva esiintyjä sekä kasvokkain että verkkotapaamistyökalujen välityksellä tapahtuvissa kohtaamisissa. Olet aktiivisesti mukana myös oppilaitosyhteistyössä, markkinoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta terveydenhuolto- tai rekrytointialalta, sillä kaiken niihin liittyvän opit työn ohessa.

Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii Rekrytointijohtaja. Työ edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja, vastuunottokykyä sekä erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä). Edustustehtävissä hyvät esiintymistaidot ovat valttia! Matkustuspäiviä kertyy asiakastapaamisiin ja erilaisiin tapahtumiin keskimäärin 1–3 päivää kuukaudessa. Asemapaikkasi on Oulu.


Tarjoamme Sinulle:

  • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Kokoaikatyön liukuvalla työajalla ja etätyömahdollisuudella
  • Loistavat työsuhde-edut: Mm. Liikuntaa työajalla, lounas- ja liikunta-/kulttuuriedut, laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, yhteisiä kilpailuja huippupalkintoineen, etuja vaateostoksiin yms.
  • Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja edetä urallasi
  • Rennon työyhteisön ja loistavat työkaverit
  • Modernit työkalut

Hae 26.1.2021 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan jokin asia tehtävään liittyen, ota rohkeasti yhteyttä Rekrytointijohtaja Esa Bergiin p. 050 590 9738. Esa on tavoitettavissa parhaiten seuraavina ajankohtina: ke 13.1.2021 klo 13–15 tai ke 20.1.2021 klo 9–11.

Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksen, CV:n sekä palkkatoiveesi. Kiitos paljon!

Lähetä hakemuksesi tästä >>