fbpx

Haemme kandivastaavia Ouluun ja Helsinkiin. Hae 10.1.2021 mennessä!

Haluaisitko olla mukana nuorten lääkäreiden ja kandien urapolkujen rakentamisessa?  

Haemme kandivastaavia Oulun (1 kpl) ja Helsingin (1 kpl) yliopistoiden lääketieteellisten tiedekuntien opiskelijoista. Tulevien kandivastaaviemme toivomme opiskelevan 1.- 4. vuosikurssilla. Työt alkavat helmi-maaliskuussa 2021.

Kandivastaavan työnkuva sisältää mm. tiivistä yhteydenpitoa MediAvun ja oman yliopiston välillä, edustustehtäviä eri tapahtumissa ja webinaareissa, some-kanaviemme sisällöntuotantoa ja erilaisia kehitystehtäviä. Pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi osaamisesi ja mielenkiintosi pohjalta! Työtunteja kertyy kuukaudessa noin 5-10 tuntia tai oman innostuksesi mukaan enemmänkin. 

Me MediAvussa teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Oppilaitosyhteistyöhön kuuluvat mm. yhteiset liikuntatapahtumat, illanvietot, vuosisopimukset kandiseurojen kanssa, työpaikkainfot eri vuosikursseille ja monet muut tilaisuudet, joissa voimme kohdata opiskelijoita. Opiskelijoiden on helppo lähestyä meitä monissa eri kanavissa. Oletkin saattanut bongata iloisia mediapulaisia vaikkapa lääkäripäivillä tai sosiaalisessa mediassa. 

Tarjoamme sinulle 

 • mahdollisuuden kehittää nuorten lääkäreiden rekrytointia 
 • paikan Suomen johtavassa lääkäreiden suorarekrytointiyrityksessä 
 • monipuolisen ja kattavan perehdytyksen 
 • rennot työkaverit 
 • Suomen ja Baltian maiden kandivastaavien verkoston 
 • osa-aikaisen työn opiskeluiden oheen ja joustavat työajat 

Etsimme tiimiimme henkilöä, joka 

 • on positiivinen ja energinen tiimipelaaja 
 • on oma-aloitteinen ideoiden kehittäjä 
 • nauttii esiintymisestä ja hoitaa mielellään edustustehtäviä 
 • haluaa toimia kuntien kumppanina lääkäreiden ja kandien työllistymisessä 
 • hallitsee somen käytön 

MediApu Oy on perustettu vuonna 2012 ja olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä rekrytoimme lääkäreitä, hammaslääkäreitä sekä hammashoitajia ja suuhygienistejä yli 200 terveyskeskukseen ja sairaalaan ympäri Suomen. Meitä Mediapulaisia on yhteensä 28 ja päätoimipisteemme sijaitsee Oulussa. Tutustu meihin sivuillamme tai somessa: Facebookissa ja Instagramissa @mediapu.fi. 

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa alla olevan linkin kautta 10.1.2021 mennessä. Liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus.

Oulun kandivastaavan hakemukset >>

Helsingin kandivastaavan hakemukset >>

Lisätietoja antaa kandivastaavien esimies Joni Jylli puh. 0400602668. Yhteydenotot puhelimitse 21.-22.12.2020 ja 7.-8.1.2021 (klo 8-16).