fbpx

Haemme Asiakkuusvastaavaa / Asiakkuuspäällikköä. Hae 20.3.2020 mennessä!

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Etsimme vahvistusta lääkärirekrytointiin

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 ja olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä rekrytoimme lääkäreitä ja hammaslääkäreitä yli 200 terveyskeskukseen ja sairaalaan ympäri Suomen. Meitä Mediapulaisia on yhteensä 25 ja päätoimipisteemme sijaitsee Oulussa. Sivujemme lisäksi löydät lisätietoa MediAvun Facebookista tai Instagramista käyttäjänimellä @mediapu.fi.

Meillä Medivussa tehdään menestyksekästä työtä hyvillä neuvottelutaidoilla, erinomaisella tilannetajulla ja hyvällä huumorilla. Haemme nyt tiimiimme myyntihenkistä joukkuepelaajaa vahvistamaan lääkärirekrytointia ja asiakasyhteistyötä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Asiakkuusvastaava/Asiakkuuspäällikkö (1), Oulu

Oletko myyntihenkinen tuloksen tekijä? Haluaisitko työskennellä menestyvässä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Haluaisitko olla osa lääkärirekrytoinnin huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Asiakkuusvastaavana/Asiakkuuspäällikkönä tehtävänäsi on rekrytoida lääkäreitä kunta-asiakkaillemme sekä vastata sinulle nimettyjen asiakkaiden (terveyskeskuksien/sairaaloiden) lääkäriresursseista sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Olet yhteydessä asiakkaidesi ylilääkäreihin ja luot päivittäin uusia kontakteja lääkäreihin. Lääkärikontaktointi tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse, joten ethän pelkää tarttua puhelimeen. Tapaat myös lääkäreitä erilaisissa tapahtumissa, joissa edustat yritystämme. Olet aktiivisesti mukana myös oppilaitosyhteistyössä, markkinoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta terveydenhuolto- tai rekrytointialalta, sillä kaiken niihin liittyvän opit työn ohessa.

Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii Rekrytointijohtaja. Työ edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja, vastuunottokykyä sekä erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä). Edustustehtävissä esiintymistaidot ovat valttia! Matkustuspäiviä kertyy asiakastapaamisiin ja erilaisiin tapahtumiin keskimäärin 1 – 3 päivää kuukaudessa. Tehtävänimikkeesi tulee olemaan kokemuksestasi riippuen Asiakkuusvastaava tai Asiakkuuspäällikkö.  Asemapaikkasi on Oulu.

Tarjoamme Sinulle:

  • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Kokoaikatyön liukuvalla työajalla ja etätyömahdollisuudella
  • Huikeat työsuhde-edut: Mm. Liikuntaa työajalla, Edenred lounas- ja liikunta-/kulttuuriedut, laajan työterveyshuollon, työ- ja vapaa-ajan matkavakuutukset, yhteisiä kilpailuja huippupalkintoineen, etuja vaateostoksiin yms.
  • Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
  • Rennon työyhteisön ja loistavat työkaverit
  • Modernit työkalut

Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan jokin asia tehtävään liittyen, ota rohkeasti yhteyttä Rekrytointijohtaja Esa Bergiin p. 050 590 9738.
Esa on tavoitettavissa parhaiten seuraavina ajankohtina: Ti 10.3.2020 klo 8-9, to 12.3.2020 klo 10-11 tai ma 16.3.2020 klo 12-13.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Hakemus asiakkuusvastaavan/-päällikön tehtävään, oma nimesi”
20.3.2020 mennessä henkilöstöpäällikölle: .
Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.