fbpx

Haemme rekrytointikoordinaattoria ja asiakkuusvastaavaa/-päällikköä. Hae 30.4.2019 mennessä!

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Etsimme vahvistusta lääkärirekrytointiin

Oletko yrittäjähenkinen tuloksen tekijä? Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Haluaisitko olla osa lääkärirekrytoinnin huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 Oulussa ja olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 24 ja päätoimipisteemme sijaitsee Oulussa. Kasvukäppyrämme osoittaessa yläviistoon haemme rekrytointitiimiimme myynti-/rekrytointialaa tuntevia osaajia.

Rekrytointikoordinaattori (1), Oulu

Rekrytointikoordinaattorina työtehtävänäsi on ensisijaisesti kontaktoida ja rekrytoida lääkäreitä kunta-asiakkaillemme. Työviikkosi painottuu rekrytointiin, mutta sisältää myös oppilaitosyhteistyötä, markkinointia ja kehittämistyötä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii aluepäällikkö. Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen tuloksen tekijä, joka ei pelkää luoda uusia kontakteja. Työ edellyttää erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä) sekä matkustamista keskimäärin 1 – 3 päivää kuukaudessa. Asemapaikkasi on Oulu.

Asiakkuusvastaava/-päällikkö (1), Oulu/Helsinki

Vastuullasi on lääkäreiden rekrytoinnin lisäksi sinulle nimettyjen asiakkaiden (terveyskeskuksien/sairaaloiden) lääkäriresursseista sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta huolehtiminen. Olet yhteydessä asiakkaidesi ylilääkäreihin ja luot jatkuvasti uusia kontakteja lääkäreihin. Olet aktiivisesti mukana myös oppilaitosyhteistyössä, markkinoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii aluepäällikkö. Työ edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja sekä vastuunottokykyä. Työ edellyttää erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä) sekä matkustamista keskimäärin 1 – 3 päivää kuukaudessa. Asemapaikkasi on Oulu tai Helsinki.

Menestyksekäs työ Mediavussa edellyttää hyviä neuvottelutaitoja sekä erinomaista tilannetajua. Luonteeltasi olet joukkuepelaaja ja voittajatyyppi, joka inhoaa häviämistä.
Rento, yrittäjähenkinen ja vastuullinen asenne ovat edellytyksiä työtehtävissä menestymiseen. Mikäli tunnet lääkärirekrytoinnin koukerot, saatat päästä jonon ohi haastatteluun.

Tarjoamme Sinulle:

  • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja työsuhde-edut
  • Liukuvan työajan maanantaista perjantaihin
  • Asiantuntevan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
  • Rennon työyhteisön ja loistavat työkaverit
  • Modernit työkalut

Lisätietoja rekrytointikoordinaattorin ja asiakkuusvastaavan/-päällikön tehtävistä antaa aluepäällikkö Jukka Hakkarainen p.  040 5416 067.
Yhteydenotot mielellään: 25.4.2019 klo 13-15 tai 29.4.2019 klo 13-15.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen otsikolla ”Hakemus rekrytointikoordinaattorin tai asiakkuusvastaavan/-päällikön tehtävään, oma nimesi”
30.4.2019 mennessä henkilöstöpäällikölle: .
Tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan ajoissa liikkeellä.