fbpx

Haemme aluepäällikköä. Hae 30.4.2019 mennessä!

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Etsimme vahvistusta lääkärirekrytointiin

Oletko yrittäjähenkinen tuloksen tekijä? Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Haluaisitko olla osa lääkärirekrytoinnin huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 Oulussa ja olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 24 ja päätoimipisteemme sijaitsee Oulussa. Kasvukäppyrämme osoittaessa yläviistoon haemme rekrytointitiimiimme myynti-/rekrytointialaa tuntevia osaajaa.

Aluepäällikkö (1), Oulu

Aluepäällikkö toimii oman alueensa rekrytointitiimin esimiehenä. Päävastuunasi on johtaa oma tiimisi asetettuihin tavoitteisiin ja vastata tiimisi työn tuloksista ja raportoida niistä johdolle. Esimiehenä toimit työnantajan edustajana, osallistut markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun ja kehittämiseen sekä toimit kiinteässä yhteistyössä muiden esimiesten, HR:n, johdon ja asiakkaiden kanssa. Asemapaikkasi on Oulu.

Aluepäällikön työ edellyttää:

 • Kokemusta esimiestyöstä ja myynnin/rekrytoinnin johtamisesta
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Innostavaa ja kehittävää otetta ihmisten, asioiden ja myynnin johtamisessa
 • Liiketoiminnallista ajattelutapaa ja ymmärrystä myynnin/rekrytoinnin mittareista
 • Määrätietoisuutta, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
 • Kykyä vastata muiden työn tuloksista
 • Matkustamista 1 – 4 päivää kuukaudessa

Menestyksekäs työ Mediavussa edellyttää hyviä neuvottelutaitoja sekä erinomaista tilannetajua. Luonteeltasi olet joukkuepelaaja ja voittajatyyppi, joka inhoaa häviämistä. Rento, yrittäjähenkinen ja vastuullinen asenne ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiseen. Mikäli tunnet lääkärirekrytoinnin koukerot, saatat päästä jonon ohi haastatteluun.

Tarjoamme Sinulle:

 • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja työsuhde-edut
 • Liukuvan työajan maanantaista perjantaihin
 • Asiantuntevan tiimin tuen
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
 • Rennon työyhteisön ja loistavat työkaverit
 • Modernit työkalut

Lisätietoja aluepäällikön tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Heli Rissanen p. 040 6722 357.
Yhteydenotot: 25.4.2019 klo 9-11 tai 29.4.2019 klo 10-11:30

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen otsikolla ”Hakemus aluepäällikön tehtävään, oma nimesi” 30.4.2019 mennessä henkilöstöpäällikölle: . Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan ajoissa liikkeellä.