fbpx

Haemme markkinointikoordinaattoria, hae 5.3.2019 mennessä!

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Oletko Sinä uusi markkinointikoordinaattorimme?

Löytyykö Sinusta draivia? Haluatko mukaan menoon ja meininkiin monipuolisten markkinointi- ja toimistotehtävien pariin? Motivoidutko auttamisesta? Ryhdytkö tuumasta toimeen oma-aloitteisesti? Oletko järjestelmällinen kiireenkin keskellä? Onko Sinulla kokemusta markkinoinnista, viestinnästä, sosiaalisesta mediasta ja tapahtumien koordinoinnista? Jos vastasit kaikkeen kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

MediApu Oy on vuonna 2012 Oulussa perustettu yritys ja päätoimipisteemme sijaitsee Oulun Limingantullissa. Rekrytoimme lääkäreitä ja hammaslääkäreitä suoriin työ- ja palkkasuhteisiin ja toimimme tiiviissä yhteistyössä kuntatyönantajien kanssa. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Olemme nykyään osa Pihlajalinna-konsernia.  Tällä hetkellä meitä on yhteensä 24 mediapulaista ja haemme nyt joukkoomme innokasta markkinointikoordinaattoria!

Markkinointikoordinaattori, Oulu

Sinä, joka et ole liian tarkka siitä, mitä tehtävätontillesi kuuluu, olet etsimämme henkilö! Osa tehtävistä on rutiininomaisia toimistotehtäviä ja osa vaatii enemmän luovuutta, vastuunottokykyä ja visuaalista silmää. Vastaat mm. tapahtumien  koordinoinnista ja järjestelyistä (ympäri Suomen) alusta loppuun, markkinointitoimenpiteiden ja -materiaalien suunnittelusta ja toteutuksesta, markkinoinnin tulosten seurannasta ja analysoinnista, yrityksen sosiaalisen median kanavista (Instagram, Facebook, LinkedIn) sekä muista hallinnollisista toimistotehtävistä, kuten henkilöstön matkajärjestelyistä. Tällä hetkellä käytössämme olevia työkaluja ovat mm. Adoben ja Microsoft Officen tuotteet. Työyhteisöömme sopiva markkinointikoordinaattori auttaa mielellään muita, tarttuu oma-aloitteisesti toimeen ja osaa pitää monta lankaa saman aikaisesti käsissä. Voit olla koulutukseltasi esim. merkonomi, tradenomi tms. Koulutusta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja osaaminen. Työ on kokopäiväinen, toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää mm.:

 • Kokemusta markkinoinnista ja/tai viestinnästä sekä tapahtumien koordinoinnista (esim. loppusuoralla olevien opintojen kautta)
 • Kokemusta/osaamista kuvankäsittelystä ja videoiden editoinnista (Photoshop yms.)
 • Kokemusta digi- ja printtimateriaalien tuottamisesta (InDesign)
 • Osaamista mielenkiintoisten tekstien ja muiden sisältöjen tuottamiseen (esim. kuvien tai videoiden muodossa nopealla aikataululla)
 • Kokemusta Instagramista, Facebookista ja LinkedInistä
 • Hyviä organisointitaitoja
 • Visuaalista silmää
 • Positiivista ja joustavaa asennetta sekä tarkkaa työotetta nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä

Tarjoamme Sinulle:

 • Monipuolisen ja vaihtelevan työn
 • Tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen
 • Erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen (joustavat työajat, etäpäivät jne.)
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Rennon työyhteisön ja mukavat työkaverit
 • Näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Juha Virolainen p. 0400 847 626 ja henkilöstöpäällikkö Mira Repo p. 040 778 3381 seuraavasti:

 • Juha: ma 18.2. klo 14-15, ti 19.2. klo 14-15, ma 25.2. klo 14-15, ti 26.2. klo 14-15
 • Mira: ma 4.3. klo 13-14, ti 5.3. klo 13-14

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen tiistaihin 5.3.2019 mennessä osoitteeseen .