fbpx

Henkilöstömuutoksia Mediavussa

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Mediavulla on aloittanut kolme uutta työntekijää. Jarkko Juntunen on aloittanut rekrytointikoordinaattorina ja Mikko Nikkilä on aloittanut asiakkuusvastaavana 3.12.2018. Juhana Ylitervo on aloittanut asiakkuusvastaavana 2.1.2019.

Tuomas Taipale on siirtynyt Pihlajalinnan päivystystiimiin 1.1.2019 alkaen. Hänen asiakkuudet (Hamina, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä, Heinola ja Laitila) siirtyivät Mikko Nikkilän vastuulle.

Aarni Isomursu siirtyi toisen työnantajan palvelukseen 1.1.2019 alkaen. Aarnin asiakkuuksista vastaavat Antti Kaleva (Siun sote) ja Jenni Rönkkö (Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, psykiatria ja Keski-Suomen Sairaskotisäätiö, Sotainvalidien Sairaskoti). 

Juhana Ylitervon vastuulle on siirtynyt osa Olli Rinteen asiakkuuksista (Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä ja Soite).