fbpx

Haemme asiakkuusvastaavaa, hae 29.10.2018 mennessä!

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Toimintamme edelleen laajentuessa, etsimme vahvistusta lääkärirekrytointiin

Oletko yrittäjähenkinen tuloksentekijä ja haluat mukaan menoon ja meininkiin lääkärirekrytoinnin terävimmälle huipulle? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 Oulussa ja nykyisin olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 25 ja kasvukäppyrämme osoittaessa yläviistoon haemme rekrytointitiimiimme terveydenhuoltoalaa tuntevaa myyntitykkiä!

Asiakkuusvastaava, Oulu

Pääasiallinen tehtäväsi on lääkäreiden rekrytointi, joka tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse. Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen henkilö, joka ei pelkää luoda uusia kontakteja. Vastaat Sinulle nimettyjen asiakkaiden (terveyskeskuksien/sairaaloiden) lääkäriresursseista sekä asiakassuhteiden ylläpitämisestä.

Menestyksekäs työ Mediavussa edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaista tilannetajua. Luonteeltasi olet joukkuepelaaja ja voittajatyyppi, joka inhoaa häviämistä. Rento, yrittäjähenkinen ja vastuullinen asenne ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiseen. Työ edellyttää matkustamista.

Mikäli tunnet terveydenhuoltoalaa tai lääkärirekrytoinnin koukerot, saatat päästä jonon ohi haastatteluun. Takataskustasi tulee löytyä ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme Sinulle:

  • Näköalapaikan moderniin lääkärirekrytointiin ja suomalaiseen terveydenhuoltoon
  • Joustavat työajat
  • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja työsuhde-edut
  • Menoa ja meininkiä
  • Loistavat työkaverit

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jukka Hakkarainen p.  040 5416 067. Yhteydenotot mielellään: 12.10.2018 klo 9-11, 18.10.2018 klo 9 -11, 24.10.2018 klo 9-11. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen otsikolla ”Hakemus asiakkuusvastaavan tehtävään, oma nimesi”  29.10.2018 mennessä henkilöstöpäällikkö Mira Rantalalle: . Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan ajoissa liikkeellä.