fbpx

Haemme asiakkuusvastaavaa, hae 15.1.2018 mennessä!

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Toimintamme edelleen laajentuessa, etsimme vahvistusta lääkärirekrytointiin

Oletko yrittäjähenkinen tuloksentekijä, joka haluaa mukaan menoon ja meininkiin lääkärirekrytoinnin terävimmälle huipulle? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 Oulussa ja nykyisin olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 16 ja kasvukäppyrämme osoittaessa jyrkästi yläviistoon haemme joukkoomme asiantuntevaa myyntitykkiä rekrytointitiimiimme!

Asiakkuusvastaava

Pääasiallinen tehtäväsi on lääkäreiden rekrytointi, joka tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse. Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen henkilö, joka ei pelkää tarttua puhelimeen ja luoda uusia kontakteja. Vastaat Sinulle nimettyjen asiakkaiden (terveyskeskuksien/sairaaloiden) lääkäriresursseista sekä asiakassuhteiden ylläpitämisestä.

Menestyksekäs työ Mediavussa edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaista tilannetajua. Luonteeltasi olet joukkuepelaaja ja voittajatyyppi, joka inhoaa häviämistä. Myös rento, yrittäjähenkinen ja vastuullinen asenne ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiseen. Työ edellyttää matkustamista.

Mikäli tunnet terveydenhuoltoalaa tai lääkärirekrytoinnin koukerot, saatat päästä jonon ohi haastatteluun. Takataskustasi tulee löytyä ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme Sinulle:

  • Näköalapaikan moderniin lääkärirekrytointiin ja suomalaiseen terveydenhuoltoon
  • Etenemismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
  • Joustavat työajat
  • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja työsuhde-edut
  • Menoa ja meininkiä
  • Loistavat työkaverit 🙂

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1.-5.1.2018 välisenä aikana aluepäällikkö Joona Virkkala p. 040 1471 999. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen ti 15.1.2018 mennessä henkilöstöpäällikkö Mira Rantalalle: . Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan ajoissa liikkeellä, mikäli olet meidän puuttuva palanen.