fbpx

Haemme Iittiin terveyskeskuslääkäriä

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on aloittanut toimintansa nykyisessä muodossaan kuluvan vuoden alussa. Äskettäin peruskorjattu Iitin terveysasema vastaa noin 7 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Toimintamallimme perustuu moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Iso organisaatio, hyvä yhteishenki ja ajanmukaiset työskentelyolosuhteet tuovat osaltaan työniloa. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tulevaan työnkuvaasi. Työviikkosi koostuu toiveitasi kuunnellen vastaanottotyöstä, kotihoidosta, neuvola- koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta. Paikallinen virkaehtosopimuksemme takaa joustavan työajan ja kilpailukykyisen palkkauksen. Yleislääketieteeseen erikoistuminen onnistuu kokonaisuudessaan saman työantajan palveluksessa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta terveyskeskustyöstä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Täytä hakemus 10.3.2017 mennessä osoitteessa www.phhyky.fi. Rekrytoinnin työavain PHHYKY-11-31-17.