Skip to content
 • Yhteistyötä rekrytoinnin huippuammattilaisten kanssa

Yhteistyötä rekrytoinnin huippuammattilaisten kanssa

Ylilääkäri! Huolestuttaako sinua lääkäri- tai hammaslääkäripula toimipaikassasi? Mietitkö, mistä löytäisit lääkäreitä tai hammaslääkäreitä suoriin työsuhteisiin? Aloita yhteistyö MediAvun kanssa! Lääkärirekrytoinnin valiojoukko hoitaa rekrytoinnin puolestasi. Näin säästät aikaasi ja voit keskittyä hallinnollisiin työtehtäviisi sekä kliiniseen työhön. MediAvun päämääränä on täyttää asiakkaiden lääkäriresurssit sataprosenttisesti.

MediApu edustaa kuntatyönantajaa ja toimii tiiviissä yhteistyössä ylilääkäreiden kanssa vastaten toimipisteiden lääkäri-ja hammaslääkärirekrytoinnista ja -resursseista. Työnantajana ja palkanmaksajana MediAvun rekrytoimille lääkäreille toimii aina kunta. Laajalla terveydenhuoltoalan tuntemuksella ja vahvalla myynti- ja markkinointiosaamisella MediApu helpottaa asiakkaidensa työtaakkaa rekrytointihaasteissa.

 

 

 

Tiedustelut

Heli Rissanen

Toimitusjohtaja
040 6722 357
heli.rissanen@mediapu.fi

Yhteydenotto

CAPTCHA
Vastaa tähän kysymykseen, jotta tiedämme, että et ole botti

Suosittelijoitamme

 • Outi Pohjola

  Avovastaanoton ylilääkäri

  "Kahdeksaan vuoteen, jotka olen ollut Rovaniemellä lääkärinä, ei ole ollut kertaakaan näin hyvää tilannetta kuin jatkossa näyttää olevan."
  Lapin Kansa 14.3.2013


 • Niilo Keränen

  Kuusamon terveyskeskuksen ylilääkäri

  "Yhteistyön alettua lääkäritilanne on parantunut huomattavasti. Kuusamossa lääkäriresurssit on jo varmistettu ensi vuoden syksyyn saakka. Lisäksi vuokralääkäreiden käytön väheneminen näkyy talouspuolella selkeinä säästöinä. Hyvä lääkäritilanne edesauttaa myös pitkäjänteistä rekrytointia ja terveyskeskuksen resursseja voidaan suunnitella pitkälle tulevaisuuteen."


MEDIAPU OY
Käyntiosoite: Kapellimestarinkatu 2 D, 90140 Oulu

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 
003725552688
Verkkolaskuoperaattorimme: Liaison
Operaattorin välittäjäntunnus: 003708599126

Paperiset laskut osoitteeseen:

Mediapu Oy
PL 110
33101 Tampere

Y-tunnus: 2555268-8

  

© MediApu