Skip to content

Suomen ensimmäinen sote-alue Siun sote valitsi MediAvun yhteistyökumppanikseen

Suomen ensimmäinen sote-alue Siun sote valitsi MediAvun yhteistyökumppanikseen lääkärirekrytoinnissa

Suomen ensimmäinen sote-alue Siun sote Pohjois-Karjalassa on valinnut MediAvun yhteistyökumppanikseen lääkärirekrytoinnissa, mikä tarkoittaa lukuisia työvaihtoehtoja lääkäreille. Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä yhdistää alueen kaikkien 14 kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä keskussairaalan samaan organisaatioon. Siun sote aloitti toimintansa vuoden 2017 alussa ja tuottaa palveluja 170 000 asukkaalle.

Yhteistyön myötä MediAvun kautta saa tietoa työmahdollisuuksista Siun soten alueelta aina kandien ensimmäisistä töistä erikoislääkäreiden virkoihin asti. Lähtökohtana on kuunnella lääkäreiden toiveet ja tarjota paras ratkaisu lukuisista eri vaihtoehdoista. Vastavalmistuneille lääkäreille on tarjota esimerkiksi erittäin mielenkiintoinen YEK-putki, jolloin lääkärille järjestetään työt päivystyksestä, sairaalasta ja maakunnan sekä kaupunkialueen terveyskeskuksesta. Siun sotessa on myös mahdollisuus työskennellä resurssilääkärinä, josta maksetaan erinomainen kuukausipalkka kierrellen alueen terveyskeskuksissa. Kaikki MediAvun kautta rekrytoidut lääkärit työskentelevät Siun soten palveluksessa suorassa työsuhteessa.

MEDIAPU OY, Kempeleentie 7 C 30, 90400 Oulu

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 
003725552688
Verkkolaskuoperaattorimme: 
OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus:
E204503

Paperiset laskut osoitteeseen:

Mediapu Oy
PL 58826
00063 Laskunet

Y-tunnus: 2555268-8

  

© MediApu