Skip to content
  • MediApu työnantajana

MediApu työnantajana

Me MediApulaiset

Olemme nuorekas, innovatiivinen ja rohkea työyhteisö. Meillä pääset vaikuttamaan, luomaan kulttuuria ja olemaan osa suomalaisen terveydenhuollon tulevaisuutta. Pelkän työpaikan sijaan tarjoamme sinulle kasvupaikan ja joukon uusia ystäviä.

Tavoitteenamme on, että jokaisella työyhteisömme jäsenellä on aina töihin tullessaan huippuflow! Huippuflow tarkoittaa meillä monipuolisia ja tarpeeksi haastavia työtehtäviä sekä vastuuta, jonka kanssa kenenkään ei tarvitse olla yksin. Haluamme, ettei yksikään työntekijä leipäänny työssään tai kaadu stressin alle. Työroolista riippumatta autamme toinen toisiamme ja aina saa kysyä! Epäonnistuminen on mielestämme inhimillistä ja aina uusi mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.

Haluamme pitää organisaatiomme rakenteen mahdollisimman yksinkertaisena. Mielestämme johtaminen kuuluu kaikille. Luotamme työntekijöihimme ja haluamme, että työntekijämme voivat luottaa sekä toisiinsa että työnantajaansa. Työntekijämme ovat menestyksemme avain. Henkilökohtaisia onnistumisia ja yhteisiä saavutuksia juhlitaan porukalla ja niistä myös palkitaan meillä hyvin.

Arvot

Haluamme, että jokainen työntekijämme voi olla ylpeä siitä, että on töissä MediAvussa. Pyrimme siihen, että MediAvun ja työntekijän arvot kohtaavat toisensa, jonka voimin kuljemme kohti yhteistä päämäärää.

Asiakastyytyväisyys: Palvelumme on syntynyt asiakkaan tarpeesta ja toimintamallimme on luotu yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kaiken toimintamme lähtökohta on tiivis asiakasyhteistyö ja asiakkaan tarpeiden täyttäminen. Pidämme päivittäin yhteyttä asiakkaidemme kanssa ja olemme ajan tasalla siitä, mitä asiakas todella tarvitsee. Kun asiakkaan kasvoilta paistaa tyytyväisyys, olemme onnistuneet täyttämään odotukset ja ehkäpä jopa ylittämään ne. Silloin tiedämme, että olemme onnistuneet yhdessä!

Ihmisläheisyys: Arvostamme toisiamme ja kunnioitamme erilaisia tapoja toimia. Olemme aidosti kiinnostuneita ympäristöstämme ja ihmisistä, joiden kanssa olemme tekemisissä. Meille on tärkeää olla helposti lähestyttäviä lääkäreille, kunta-asiakkaillemme sekä tietysti myös toisillemme.

Luottamus: Haluamme työskennellä ympäristössä, jossa voimme luottaa toisiimme ja jokainen kantaa vastuun työtehtävistään loppuun saakka. Luottamus on äärettömän tärkeää niin asiakassuhteissa kuin työyhteisön sisälläkin.

Innovatiivisuus: Uskomme sekä työyhteisössämme että asiakasyhteistyössä aitoon hierarkiattomaan vuorovaikutukseen, josta syntyy päivittäin huippuideoita. Olemme rohkeita viemään uusia ajatuksia eteenpäin ja valmiita tekemään nopeitakin päätöksiä huippuideoiden toteuttamiseksi. Innovatiivisuus on meille voimavara ja menestyksen avain, jonka ansiosta olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiyritys.

Työsuhde-edut

Työntekijämme ovat menestyksemme avain, joten heihin me myös panostamme! Työntekijämme ovat ehdotuksillaan aktiivisesti mukana työsuhde-etujen laatimisessa ja toteutamme uusia ideoita ilomielin. Tällä hetkellä työsuhde-etujen listalta löytyy mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, kattava terveydenhuolto, matkustaja- ja matkatavaravakuutus, puhelinetu, alennukset yhteistyökumppaneiltamme, hieronta, joustavat työaikajärjestelyt, uudet ja ergonomiset työvälineet, yhteiset liikunta- ja työhyvinvointipäivät, huisin hauskat pikkujoulut ja hienot joululahjat… Kehitellään yhdessä lisää!

Avoin hakemus

Enimmäkseen rekrytoimme lääkärirekrytointitiimimme vahvistukseksi myyntihenkisiä joukkuepelaajia, jotka eivät pelkää tarttua toimeen ja luoda uusia kontakteja. Mikäli koet samaistuvasi yrityksemme arvoihin ja olisit MediAvun poppoota täydentävä huipputyyppi, lähetä meille avoin hakemus ja CV:si.

Tiedustelut

Mira Repo

Henkilöstö- ja talouspäällikkö
040 7783 381
mira.repo@mediapu.fi

MEDIAPU OY
Käyntiosoite: Kapellimestarinkatu 2 D, 90140 Oulu

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 
003725552688
Verkkolaskuoperaattorimme: Liaison
Operaattorin välittäjäntunnus: 003708599126

Paperiset laskut osoitteeseen:

Mediapu Oy
PL 110
33101 Tampere

Y-tunnus: 2555268-8

  

© MediApu