Skip to content

MediApu ja Pihlajalinna yhteistyöhön

Suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoyhtiö Pihlajalinna on ostanut MediApu Oy:n. Keskiviikkona 30.11.2016 voimaan tullut kauppa ei aiheuta muutoksia kunta-asiakkaillemme. 

Kaikki MediAvun asiakassopimukset säilyvät nykyisellään eikä niitä tarvitse muuttaa. Myös koko MediAvun henkilöstö ja yhtiön johto jatkavat yrityksessä, eikä henkilöstövähennyksiä tai muita muutoksia ole tulossa. Asiakasmäärän kasvun vuoksi henkilökuntaa tullaan pikemminkin lisäämään. MediApu jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä samalla lääkäreiden rekrytointikonseptilla, jota se on tähänkin saakka menestyksekkäästi toteuttanut. Yhdistymisen myötä MediApu voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin. MediAvun tärkein arvo eli asiakastyytyväisyys tulee edelleen olemaan yrityksen tärkein arvo ja siitä yritys haluaa pitää kiinni.

 ”MediAvulla on lupaavat tulevaisuudennäkymät. Yhtiön laajentunut liiketoiminta vaatii tukevia harteita, ja nyt saimme ne. Yhteenliittyminen ja siitä saatava synergia Pihlajalinnan kanssa tulevat vahvistamaan toimintamahdollisuuksiamme suomalaisten lääkäreiden suorarekrytoinnissa”, iloitsee MediAvun toimitusjohtaja Juha Virolainen. ”Olen iloinen kotimaisesta ostajasta ja siitä, että yrityskaupan jälkeenkin verot maksetaan Suomeen.”

 Jos kaupasta herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme!

MEDIAPU OY, Kempeleentie 7 C 30, 90400 Oulu

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 
003725552688
Verkkolaskuoperaattorimme: 
OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus:
E204503

Paperiset laskut osoitteeseen:

Mediapu Oy
PL 58826
00063 Laskunet

Y-tunnus: 2555268-8

  

© MediApu