Skip to content

Kesätyöt 2021 nyt sovittavissa!

Kesäkandipaikat vuodelle 2021 ovat nyt sovittavissa!

MediApu tarjoaa lääketieteen kandeille (LK4 ja LK5) noin 170 eri kesätyövaihtoehtoa ihan ympäri Suomen. Sopiessasi työt kauttamme olet suorassa työsuhteessa kuntaan. Tällöin voit luottaa siihen, että sovitut työt odottavat ja kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat ovat kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaisia.

Varmistaaksesi paikan haluamallasi paikkakunnalla, kesätyöt kannattaa sopia hyvissä ajoin. Mediapulaiset auttavat mielellään parhaan vaihtoehdon valitsemisessa toiveitasi kuunnellen! Yllä näet tämän hetken listauksen vapaista LK5 kesätyöpaikoista alueittain ja paikkamäärineen kesälle 2021. Myös LK4 paikkoja on tarjolla, kysy niistä lisää yhteydenottopyynnön kautta.

Jos jokin paikkakunta kiinnostaa tai kesätyöasiat yleisesti mietityttävät.
Jätä tästä yhteydenottopyyntö >>

Yhteydenottohan ei sido mihinkään, ja saat kerralla kattavasti vertailukelpoista tietoa useista kesätyöpaikoista palkkauksineen. Vastaamme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Päivitämme tietoa paikoista myös uutiskirjeissämme, Facebookissa sekä Instagramin puolella, joten otahan nämäkin kanavat seurantaan! 

MEDIAPU OY
Käyntiosoite: Kapellimestarinkatu 2 D, 90140 Oulu

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 
003725552688
Verkkolaskuoperaattorimme: Liaison
Operaattorin välittäjäntunnus: 003708599126

Paperiset laskut osoitteeseen:

Mediapu Oy
PL 110
33101 Tampere

Y-tunnus: 2555268-8

  

© MediApu