Skip to content

Jalasjärvi, Ilmajoki ja Kurikka MediAvun rekrytoinnin piiriin!

MediApu on aloittanut yhteistyön Jalasjärven, Ilmajoen ja Kurikan terveyskeskusten kanssa. Terveyskeskukset kuuluvat Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin ja Tampereen yliopistosairaalan piiriin. Virkoja Jalasjärvellä 6, Ilmajoella 9 ja Kurikassa 9. Alueella on 35 000 asukkaan väestöpohja. Terveyskeskukset kuuluvat JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymään.

Kurikka, Jalasjärvi ja Ilmajoki ovat reiluja, rehtejä ja aitoja kuntia Etelä-Pohjanmaalla. Tampereelle on matkaa kuntakeskuksesta riippuen n. 140−180 km, Vaasaan n. 80−100 km ja Seinäjoelle 17−35 km. Seinäjoelta on hyvät yhteydet kaikkialle Suomeen. Kurikka, Jalasjärvi ja Ilmajoki tarjoavat vahvan ja perinteikkään kulttuuripohjan, vireän urheiluelämän, monipuolisen luonnon ja palvelut sekä runsaasti harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia.

Lähde töihin Jalasjärven, Ilmajoen tai Kurikan terveyskeskukseen:

Terveyskeskuksissa saa tehdä monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä yhdessä hyvien kollegojen kanssa ja samalla kehittyä hyväksi lääkäriksi. Yhteishenki henkilökunnan kesken on erinomainen, sillä terveyskeskuksissa on toimiva tukiverkosto. Yksiköt ovat sen verran pieniä, että opit tuntemaan työkaverisi ja kynnys kysyä asioista on pieni. Talossa kaikki toimii ja potilaan saa tutkittua hyvin. Terveyskeskuksissa jokainen yksikkö toimii omana tiiminä. Potilastietojärjestelmänä toimii Effica, josta näet nopeasti myös Seinäjoen keskussairaalan tekstit. Viikonloppupäivystysvelvoitetta ei ole ja arki-iltapäivystys noin kerran viikossa klo 20 saakka. Mahdollisuus tehdä lyhennettyä työviikkoa ja pidempiä työpäiviä. Kaikkien terveyskeskusten lähettyvillä sijaitsee kalustettu yksiö tai kaksio. Muitakin asuntoja järjestetään tarpeen mukaan!

Vapaat paikat

Jalasjärvellä 2 paikkaa vapaana - aloitus sopimuksen mukaan
Ilmajoella 1 paikka vapaana - aloitus sopimuksen mukaan
Kurikassa 2 paikkaa vapaana - aloitus sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit!

Sonja Haapaniemi
040 8484 133
sonja.haapaniemi@mediapu.fi

MEDIAPU OY, Kempeleentie 7 C 30, 90400 Oulu

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 
003725552688
Verkkolaskuoperaattorimme: 
OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus:
E204503

Paperiset laskut osoitteeseen:

Mediapu Oy
PL 58826
00063 Laskunet

Y-tunnus: 2555268-8

  

© MediApu