Skip to content

Haemme Rekrytointikoordinaattoria/Asiakkuusvastaavaa! Hae 8.8.2017 mennessä!

Löytyykö Sinusta draivia? Haluatko mukaan menoon ja meininkiin lääkärirekrytoinnin terävimmälle huipulle? Haluatko olla mukana tekemässä suomalaisen terveydenhuollon tulevaisuutta? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Oletko nälkäinen tuloksentekijä ja tuleva myyntiskabamme voittaja? Jos vastasit kaikkeen kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

MediApu on vuonna 2012 Oulussa perustettu yritys, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kuntatyönantajien kanssa. Olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Rekrytoimme lääkäreitä ja hammaslääkäreitä suoriin työ- ja palkkasuhteisiin. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 15 ja kasvukäppyrämme osoittaessa jyrkästi yläviistoon haemme joukkoomme myyntitykkiä lääkärirekrytointiin!

Rekrytointikoordinaattori/Asiakkuusvastaava

Pääasiallinen tehtäväsi on lääkäreiden rekrytointi, joka tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse. Kommunikoit luottamusta herättäen lääkäreiden kanssa. Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen henkilö, joka ei pelkää tarttua puhelimeen ja luoda uusia kontakteja.

Menestyksekäs työ MediAvussa edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaista tilannetajua. Luonteeltasi olet joukkuepelaaja ja voittajatyyppi, joka inhoaa häviämistä. Myös rento, dynaaminen ja vastuullinen asenne ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiseen. Työ edellyttää matkustamista.

Mikäli tunnet terveydenhuoltoalaa tai lääkärirekrytoinnin koukerot, saatat päästä jonon ohi haastatteluun. Takataskustasi tulee löytyä ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme Sinulle:

-       Näköalapaikan moderniin lääkärirekrytointiin ja suomalaiseen terveydenhuoltoon

-       Etenemismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yrityksessä

-       Joustavat työajat

-       Erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja työsuhde-edut

-       Menoa ja meininkiä

-       Loistavat työkaverit

Olemme heinäkuun lomalla. Lisätietoja tehtävästä antaa 1.8.-2.8.2017 välisenä aikana aluepäällikkö Joona Virkkala p. 040 1471 999. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen ti 8.8.2017 mennessä henkilöstöpäällikkö Mira Rantalalle: mira.rantala@mediapu.fi.

MEDIAPU OY, Kempeleentie 7 C 30, 90400 Oulu

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskuosoitteemme: 
003725552688
Verkkolaskuoperaattorimme: 
OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus:
E204503

Paperiset laskut osoitteeseen:

Mediapu Oy
PL 58826
00063 Laskunet

Y-tunnus: 2555268-8

  

© MediApu